Nimeni on Asher Lev

by Chaim Potok | Literature & Fiction |
ISBN: 9512613409 Global Overview for this book
Registered by wingTarnawing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 4/7/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTarnawing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, April 07, 2014
Englanninkielinen alkuteos My Name Is Asher Lev (1972), Suomentanut Kai Kaila. Arena-sarja. Helsinki: Kirjayhtymä 1977. Sidottu, 388 sivua.
Päällys: Lars Romo.

Mäntän kaupunginkirjaston poistokappale.

Takakansi:
Tunnettu amerikkalainen kirjailija Chaim Potok kertoo tässä mieltä kiehtovassa romaanissaan taiteilijan tarinan. joka johtaa Brooklynin puistokatujen varsilta Pariisiin, Firenzeen ja sieltä nykypäivän New Yorkin taidegallerioihin ja äkilliseen jopa sensaatiomaiseen kuuluisuuteen.
— Olen juuri tuo Asher Lev, josta te olette lukeneet lehdistä, josta puhutaan cocktail-kutsuillanne ja päivällisillänne, surullisenkuuluisa ja tarunomainen Lev ... alkaa kertomus, ja lukija uppoutuu Asher Levin elämän mysteeriin, jota hallitsevat sukupolvien perinne, ortodoksisen juutalaisuuden ehdottomuus, synagoogien holveissa luetut rukoukset ja rabbin kiistaton auktoriteetti.
Asher Lev on yksin taiteen ja kutsumuksensa edessä. Hänen on etsittävä uusia ratkaisuja, tehtävä oma täydellinen sisäinen vallankumouksensa pyrkiessään tavoittamaan sitä totuutta, johon häntä ohjaa Picasson aikalainen, kosmopoliitti taidemaalari ja kuvanveistäjä Jacob Kahn.
Legendaarinen, ankara isä, hellä äiti, Brooklynin koti, perinteet ja yhteiskunnan paineet vastakkain taiteilijan tinkimättömän rehellisyyden ja sen uuden tietoisuuden kanssa, jota Asher Lev etsii, ovat osa sitä monivivahteista taustaa, josta Chaim Potokin intensiivinen ja värikäs kertomus kasvaa. Kertomus jossa lukija seuraa luovan neron kehittymistä, kirja jonka sivut ovat tulvillaan dramaattista elinvoimaa ja syvää inhimillistä lämpöä.

Etulieve:
NIMENI ON ASHER LEV on käännetty useille kielille. Chaim Potokin aiemmista teoksista ovat tunnetuimmat romaanit THE CHOSEN ja THE PROMISE.


Chaim Potok (1929–2002) at Pegasos — A literature related site in Finland

Journal Entry 2 by wingTarnawing at Tampereen yliopisto, Päätalo in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, January 19, 2015

Released 4 yrs ago (1/19/2015 UTC) at Tampereen yliopisto, Päätalo in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kierrätyshyllyssä kirjakauppaa vastapäätä.

Mm. ortodoksijuutalaisuudesta eli yhdenlaisesta uskonnollisesta fundamentalismista kertova romaani, joka on ollut kiellettyjenkin kirjojen listalla sopii hyvin Charlie Hebdo -vapautukseen.

Tämä kirja vapautui ranskalaisen Charlie Hebdon toimitukseen 7.1.2015 kohdistuneen terrorri-iskun uhrien muistoksi.


Je suis Charlie
Minä olen Charlie
Me kaikki olemme Charlie


LÖYTÄJÄLLE:

Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi ja tulit vielä vilkaisemaan sen matkapäiväkirjaa!
Tieto siitä, että kirja on hyvissä käsissä, on minulle tärkeä. Siksi pyydän sinua kertomaan, että se on sinulla. Toivon myös, että luettuasi kirjan poikkeat täällä uudestaan ja kirjoitat mietteitäsi lukemastasi. Sinun mielipiteesi kiinnostaa minua. :) Samalla voit myös kertoa mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jää ihmeessä vielä hetkeksi ja tutustu BookCrossingiin. Sivustolla on useita kielivaihtoehtoja, mm. suomi. Kielen voit vaihtaa vihreässä yläpalkissa keltaisen Go-nappulan oikealla puolella olevan pudotusvalikon avulla.
Jos olet kiinnostunut BookCrossingista, mutta haluaisit tutustua siihen suomen kielellä, kurkkaapa näiden linkkien taakse:
Tutustumisen arvoisia ovat myös
* suomenkielinen keskustelufoorumi http://www.bookcrossing.com/forum/30
* suomalainen Wikipedia-artikkeli BookCrossingista osoitteessa http://fi.wikipedia.org/wiki/Bookcrossing
Jos harrastuksemme kiinnostaa sinua, liity toki jäseneksi. Olet tervetullut mukaan joukkoomme nyt tai myöhemmin.

LUKUILOA!!!Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, May 16, 2015
Todella vaikuttava kuvaus taiteilijan synnystä. Mielenkiintoista, miten taiteilija näkee maailman ja tallentaa kuvia mieleensä, muistaa tallentamansa ja pystyy tuottamaan taideteoksen muistinsa avulla. Olen iloinen, että tämä kirja osui käsiini Sampolan kirjaston eteisen hyllystä muiden ilmaiseksi otettavien kirjojen joukosta.

Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, May 16, 2015
Todella vaikuttava kuvaus taiteilijan synnystä. Mielenkiintoista, miten taiteilija näkee maailman ja tallentaa kuvia mieleensä, muistaa tallentamansa ja pystyy tuottamaan taideteoksen muistinsa avulla. Olen iloinen, että tämä kirja osui käsiini Sampolan kirjaston eteisen hyllystä muiden ilmaiseksi otettavien kirjojen joukosta. Annan sen edelleen luettavaksi ystävälleni.

Journal Entry 5 by wingsakirmowing at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Monday, April 30, 2018
Puoliso löysi tämän Turun kaupunginkirjaston ilmaishyllystä ja toi kotiin. Missä lie seikkaillut kaikki nämä vuodet...

Journal Entry 6 by wingsakirmowing at Tuomiokirkkopuisto in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Tuesday, December 11, 2018

Released 7 mos ago (12/11/2018 UTC) at Tuomiokirkkopuisto in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Lukemista mukaan kuusen alta!

Onneksi olkoon, löysit kiertävän kirjan! Ota mukaasi, lue ja palauta joskus kiertoon uusia lukijoita etsimään. Mukavaa olisi myös, jos piipahtaisit täällä kertomassa mitä kirjasta pidit ja minne olet sen jättänyt :)

Journal Entry 7 by Hedu85 at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Wednesday, December 12, 2018
Kirja löytyi kuusenalta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.