Aitoa ruokaa - väärentämättömän ruoan opas

Registered by Annaez on 4/2/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Annaez on Wednesday, April 2, 2014
Ihan mielenkiintoinen, mutta taas kerran teksti jotenkin tökki. Hyvä kuitenkin, että näistä asioista puhutaan ja tästä kirja saa pisteet. Annan tämän mielellään eteenpäin erityisesti, jos joku sitä on itselleen toivonut. :)

Journal Entry 2 by Appelsiini at Lempäälä, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, April 6, 2014
Tämä päätyi tänään minulle Tampereen bookcrossaajien tavaranvaihtopäivästä. Kiitos! :)

Journal Entry 3 by Appelsiini at Lempäälä, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, April 24, 2014
Kirjan kohderyhmää ovat selvästikin ne, joita ruoka kiinnostaa vähiten. Itselleni ei ollut valtaisa yllätys, että valmisruokatuotteet sisältävät valtavan määrän lisäaineita ja vähän niitä raaka-aineita, joita sen luulisi sisältävän. Aikanaan kohua aiheuttaneet guacamolenmakuiset dipit ja nahkalihapullat eivät myöskään hetkauttaneet omaa arkeani; siellähän ne tiedot on jokaisen kuluttajan luettavana tuotteen kyljessä!

Kirja kyllä sisälsi monenlaista kätevää nippelitietoa ruoasta ja lisäaineista, mutta en usko jättäväni niitä arkea helpottavia valmistuotteita kaupan hyllylle, saatika vaihtavani niitä aitoihin. Tai jos sen aidon version saisi sieltä marketista, mutta koska aidon version saaminen tuntuu vaativan vähintään matkaa Etelä-Eurooppaan...

Yksi asia kuitenkin jäi mietityttämään; miksi kirjassa esitellään tuotteita, jotka muutenkin tuodaan tänne Pohjolaan tuhansien kilometrien päästä? Toki ne ovat kuluttajien suosiossa, mutta miksi nurista avokadoista kun voisi keskittyä kotimaisiin tuotteisiin? Sehän nyt on ihan selvä, että jos tuote tuodaan lento- tai laivarahtina maailman ääristä, se ei voi olla tuoretta! No joo, ehkä kirja tosiaan olisi tehnyt isomman vaikutuksen jos söisin paljon valmisruokaa.

Kirja siirtynee miehen lukupinoon.

Journal Entry 4 by Appelsiini at Lempäälä, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, November 8, 2015

Released 6 yrs ago (11/9/2015 UTC) at Lempäälä, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja kääriytyy lahjapakettiin ja jatkaa seuraavalle lukijalle! :)

Journal Entry 5 by tuittupeppi at Lahti, Päijät-Häme / Päijänne-Tavastland Finland on Thursday, November 12, 2015
Kaunis kiitos ihanasta (synttäri)yllätyksestä! Tämä jo jonkin aikaa toivelistallani keikkunut kirja siirtyy nyt siis minun lukupinooni (mulla on sellainen muistikuva, että siskoni olisi joskus tämän ko. kirjan lainannut kirjastosta ja sanoi, että oli ihan mielenkiintoinen) B)

Tosin jos kirjan anti on se, että valmisruoat sisältävät lisäaineita ym., niin ei tässä sitten mitään uutta ole...

Journal Entry 6 by tuittupeppi at Järvenpää, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, January 22, 2022
Satunnaisesti tätä kirjaa olen välillä selaillut, mutta kannesta kanteen en ole lukenut. Kuten Appelsiinkin toteaa, tuotteiden kyljestä ne tiedot kyllä löytyy ja ihan maalaisjärkeä käyttämällä voi tehdä hyviä valintoja kaupassa käydessään.

Vapautan kirjan villisti lähiaikoina, jotta se voi tavoittaa uusia lukijoita.

Journal Entry 7 by tuittupeppi at Järvenpään kirjasto in Järvenpää, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, January 22, 2022

Released 3 mos ago (1/24/2022 UTC) at Järvenpään kirjasto in Järvenpää, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirjanvaihtohyllyyn tarjolle seuraavaa lukijaa varten.
bcbc

KIRJAN LÖYTÄJÄLLE


Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi! Ilahdutathan kirjan aiempia lukijoita tekemällä tähän merkinnän, jossa kerrot kirjan löytymisestä.

Mikäli luet kirjan, voit halutessasi tehdä uuden merkinnän ja kertoa, mitä pidit lukemastasi. Jatkossa voit pitää kirjan itselläsi tai antaa sen jatkaa matkaansa.

Jos innostuit bookcrossing-toiminnasta, käväise sivuston yläreunassa rekisteröitymässä jäseneksi. Jäsenyys on ilmaista! Jos haluat jatkossa seurata tämän kirjan kulkua, kirjaudu käyttäjätunnuksillasi sivustolle ja tee BCID-tunnuksen avulla tähän uusi merkintä.Lukuiloa!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.