Rakas Emmi

by Outi Pakkanen | Biographies & Memoirs | This book has not been rated.
ISBN: 9511081047 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 2/23/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, February 23, 2014
Takakannesta:


" Emmi Jurkka, näyttämötaiteemme legenda ja kokonaisen teatterisuvun rakastettu kantaäiti, on tämän kirjan päähenkilö. Voimakkaasti ovat mukana myös Eino, Sakari, Vappu ja Jussi Jurkka - koko perhe, joka on vaikuttanut suomalaiseen teatterielämään jo seitsemän vuosikymmenen ajan. Outi Pakkanen on haastatellut Emmiä, hänen perhettään ja ystäviään sekä tutkinut alan kirjallisuutta ja arkistoja. Tuloksena on teos, joka tallentaa oleellisen osan suomalaista teatterihistoriaa. "

Outi Pakkanen on dekkaristisuosikkejani, mistä syystä kävin hiljattain kuuntelemassa häntä kirjastovierailulla. Pakkanen puhui liitostaan Jussi Jurkan kanssa ja myös tämän elämänkerran kirjoittamisesta, mistä syystä kiinnostuin lukemaan tämän Emmi Jurkan elämänkerran.

EDIT 300417
Sain Postikorttihaasteleikissä Pikkikseltä oheisen postikortin, jossa kuvana Kansallisteatteri. Oletan, että tämä kirja liittyy oleellisesti paitsi teatterimaailmaan, myös kuvan teatteriin. Luettavaksi, ja vapautan teeman mukaisesti lähiaikoina.

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, May 01, 2017
Siinäpä tulikin luettua isohko annos suomalaista teatterihistoriaa! Kirjan rakenne teki lukemisen haastavaksi, sillä Emmi Jurkan lisäksi tämä oli tavallaan koko Jurkan suvun elämänkerta. Paljon nippelitietoa vuosilukuineen ja muine yksityiskohtineen, mikä voisi toimia jonkinlaisena hakuteoksena, mutta elämänkerran tavoin luettavaksi aika puuduttavaa tekstiä. Kovin pienet ja sisäänlämpiävät ovat suomalaiset teatteripiirit tämän kuvauksen perusteella olleet 1900-luvun alkupuoliskolla.

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampereen Teatteri in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, May 11, 2017

Released 1 yr ago (5/11/2017 UTC) at Tampereen Teatteri in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Postikorttihaasteleikin kirja vapautuu teatterin sisätiloihin illan Patriarkka-esityksen yhteydessä!

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraava linkki voi olla avuksesi:

http://www.bookcrossing.com/forum/30 (suomenkielinen keskustelufoorumi)

BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta valikosta.


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.