Saskia

by Brian Hall | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 2/12/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, February 12, 2014
Sinne hän oli syntynyt, omituisten ihmisten kommuuniin, keskelle Ihmemaata, hampun, loputtomien puheiden ja ilkialastomuuden aikaa... Ihmeen hyvin Saskia muisti kaiken, vaikka oli sen päättyessä vasta neljän. Nyt hän on kahdentoista, ja kommuuni muutamine outoine asukkaineen on vain varjo entisestään.

Mielikuvituksen siivin Saskia loihtii itsensä milloin Odysseuksen yleviin pitoihin, milloin Marco Polon seikkailuihin. Vain sydänystävää hän kaipaa; ne harvat, joiden kanssa hän on yrittänyt tehdä tuttavuutta, ovat osoittautuneet pohjamudaksi. Mutta kun luokalle tulee uusi tyttö, Saskia tietää heti löytäneensä hengenheimolaisen! Jane on erilainen kuin muut: hän on jo kolmentoista ja voi vapaasti puhua sellaisista asioista, jotka saavat Saskian punastumaan - rintsikoista, kuunvaivoista, seksistä. Yhdessä tytöt jakavat aikuiseksi kasvamisen kauhut ja vannovat ikuista ystävyyttä.

Sitten Saskia saa isältään yllättävän kutsun vaellukselle, jonka määränpää ja perimmäinen tarkoitus ovat yhtä arvoitukselliset kuin mies itsekin. Janen kanssa Saskia lähtee omalle odysseialleen, tutustumaan mieheen, joka on ollut olemassa vain satunnaisina postikortteina.

Saskia on mielikuvituksellinen, raikas ja runollinen kertomus nuoren tytön maailmasta - originellin äitinsä kanssa New Yorkin osavaltiossa asuvasta varhaiskypsästä Saskiasta ja hänen matkastaan Faiaakian tarunhohtoiseen maahan

Englanninkielinen alkuteos: The Saskiad (1996)
Suomentanut: Marja Helanen-Ahtola

Otava 1996

Released 4 yrs ago (3/14/2014 UTC) at Rautatieasema in Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Saskia matkaa nyt Hämeenlinnaan ja aseman uuteen kirjahyllyyn :)

Hyviä lukuhetkiä kirjan löytäjälle!

Journal Entry 3 by Mecu at Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Wednesday, June 18, 2014
Lauantaina tutkailin aseman kirjahyllyn antia ennen matkaa, ja tämä kiinnitti huomioni. Hihkaisin melkein ääneen, kun kirjan etukannesta löytyi tuttu tarra - ja sisäkannesta vielä tutumpi nimimerkki. :) Kirja siirtyy lukupinoon.

Journal Entry 4 by Mecu at Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Monday, April 30, 2018
Louhintahaaste innosti vihdoin tarttumaan tähän nuoren tytön kasvutarinaan. Kovin vain oli jyrkästi kuvattu siirtymä lapsen mielikuvitusmaailmasta aikuisten maailmaan, mutta siinä välissähän teinit yrittävät elämänsä kanssa tasapainoilla.

Journal Entry 5 by Mecu at Kirjasto in Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, May 02, 2018

Released 9 mos ago (5/2/2018 UTC) at Kirjasto in Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Onnittelut! Olet löytänyt ilmaisen ja vapaan kirjan, joka etsii uusia lukijoita. Mukavaa että tulit tänne netin puolelle katsomaan kirjan aikaisempia vaiheita. Tässä voit kertoa, mistä kirjan löysit ja mitä siitä pidit. Luettuasi vapauta kirja uudestaan toisten löydettäväksi. Hyviä lukuhetkiä!

Journal Entry 6 by krizista at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, May 02, 2018
Kirjastosta löysin

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.