Jesse eet griesmeel

by Ineke Oudes | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: 9789065234025 Global Overview for this book
Registered by wingAnneleiswing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 1/13/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneleiswing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Monday, March 17, 2014
Jesse is boos. Zijn ouders hebben ruzie! Hij hoort hen allemaal nare dingen zeggen. Zijn moeder zegt zelfs dat ze maar uit elkaar moeten gaan. Jesse loopt het huis uit, hij wil het niet meer horen. Met zijn schoolklas gaat hij op stap in Nijkerk. Ze gaan de plekken bezoeken waar de weesjongen Gijsbertus Vedder heeft gewoond. Daar heeft hij dus helemaal geen zin in! Hij moet zelfs griesmeel proeven, bwahh...!
Zodra hij de kans krijgt knijpt hij er tussenuit met zijn vriendje Nadir. Jesse ontdekt dat zijn eigen oom Maarten familie is van de weesjongen. Hij heeft spullen op zolder die van Gijsbertus zijn geweest. Een oude tol, een bikkelspel... En een borstrok, wat zou dat zijn? Jesse wordt nieuwsgierig hoe die tijd geweest is, 140 jaar geleden.
Gijsbertus heeft gezien hoe de eerste stoomtrein in Nijkerk aankwam. Dat lijkt Jesse ook wel mooi. Dan gaat hij toch mee om het weeshuis te bekijken. Maar zelf een weeskind zijn? Dat nooit!

Journal Entry 2 by wingAnneleiswing at Laakboulevard (Vathorst) in Amersfoort, Utrecht Netherlands on Sunday, May 18, 2014

Released 5 yrs ago (5/18/2014 UTC) at Laakboulevard (Vathorst) in Amersfoort, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, waar het boek daarna naar toe gaat… enz…… meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers (op de Engelse website www.bookcrossing.com ).Wil je dan aub bij je aanmelding als nieuw lid bij Referring Members mijn naam (Anneleis) opgeven? Dan weet ik dat het door mij geregistreerde boek een nieuw lid heeft gemaakt !

Je kunt het boek na lezing vrijgeven op de manier zoals jij dat wilt, ergens neerleggen in een openbare gelegenheid, cadeau geven aan een kennis, er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk anders ook eens naar de Nederlandse website www.bookcrossing.nl, daar staan veel leuke tips en wetenswaardigheden.

Veel plezier met het boek.
Anneleis

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.