De beeldhouwster

by Minette Walters | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9789022550663 Global Overview for this book
Registered by Anneleis of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 1/13/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Anneleis from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Wednesday, January 15, 2014
De beeldhouwster
Eerder verschenen onder de titel Het motief. Het boek van de tv-serie The Sculptress!

0live Martin wordt veroordeeld voor de gruwelijke moord op haar moeder en zusje. Een motief is er niet, maar na 0lives snelle bekentenis is dat ook het laatste waar de politie zich zorgen over maakt. Journaliste en schrijfster Roz Leigh raakt geïntrigeerd door de zaak-Martin. Ze bezoekt Olive in de gevangenis en raakt er langzaam maar zeker van overtuigd dat de vrouw onschuldig is. Maar wat heeft haar er dan toe gedreven om zo gemakkelijk schuld te bekennen Roz besluit de zaak te reconstrueren en komt al doende tot een opmerkelijke conclusie, even afschuwelijk als verrassend... De beeldhouwster is een spannende misdaadroman die boeit van de eerste bladzijde tot aan de onverwachte ontknoping. Het boek werd bekroond met de Edgar Allan Poe Award.

Journal Entry 2 by Anneleis at Houten, Utrecht Netherlands on Thursday, September 4, 2014

Released 9 yrs ago (9/4/2014 UTC) at Houten, Utrecht Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Dit boek gaat naar Miertje die de 1e prijs heeft gewonnen in de zomerloterij. Van harte gefeliciteerd Miertje en ik hoop dat dit boek je bevalt en wens je heel veel leesplezier.

Journal Entry 3 by miertje at Houten, Utrecht Netherlands on Friday, September 5, 2014
Dit boek lag vandaag op de mat. Met een hele grote paperclip en een kaartje van Anneleis. Heel hartelijk dank Anneleis! Ik heb wel eerder wat van Minette Walters gelezen en ik vond het toen wel aardig dus dat is wat mij betreft veelbelovend voor dit boek ;)

Journal Entry 4 by miertje at Kelderman en van Noort in Eindhoven, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, February 25, 2024

Released 1 mo ago (2/25/2024 UTC) at Kelderman en van Noort in Eindhoven, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (miertje) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing.

Hello, dear finder!You've just found a free BookCrossing book, and came to the site to make a journal entry. You've made me happy already!Please feel free to keep the book, or give it away to someone else. Thank you for taking the time to come to BookCrossing. I hope you'll enjoy the book!

Journal Entry 5 by wingOBCZ-Hortensiawing at Helmond, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, February 25, 2024
Meegenomen van de meeting, boek staat nu in onze mini/tuinbieb!

Journal Entry 6 by wingOBCZ-Hortensiawing at Helmond, Noord-Brabant Netherlands on Wednesday, March 6, 2024
Het boek is meegenomen!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.