Operatie Rode Storm

by Tom Clancy | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9022978974 Global Overview for this book
Registered by wingAnneleiswing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 1/7/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneleiswing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Tuesday, January 07, 2014
Door een aanslag wordt er grote schade toegebracht aan de rijkste Russische olievelden in West-Siberië. Het olietekort wordt zo nijpend dat de Russen besluiten de gebieden rond de Perzische Golf te bezetten en tegelijk West-Europa onder de voet te lopen om NAVO-interventie te voorkomen. De legertop krijgt exact vier maanden de tijd om deze gigantische aanval, die met Operatie Rode Storm wordt aangeduid, voor te bereiden. De weken gaan voorbij en haast onvermijdelijk lekt er iets van het Russische plan uit. De hele wereld gonst van de geruchten en het Westen probeert krampachtig te ontdekken wat er zit achter al die verhoogde Russische activiteit zit, ondanks het briljante misleidingsprogramma. Operatie Rode Storm geeft een voortreffelijk inzicht in moderne oorlogvoering. Tom Clancy weet als geen ander grootscheepse militaire ondernemingen te combineren met heldhaftige eenmansacties. Onvoorstelbaar uithoudingsvermogen en menselijk vernuft nemen het op tegen uiterst geavanceerde onderzeeërs, kruisraketten en vliegtuigen. Operatie Rode Storm is een spannende, angstaanjagende thriller en... huiveringwekkend voorspelbaar.

Journal Entry 2 by wingAnneleiswing at Ikea in Amersfoort, Utrecht Netherlands on Tuesday, August 19, 2014

Released 6 yrs ago (8/19/2014 UTC) at Ikea in Amersfoort, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, waar het boek daarna naar toe gaat… enz…… meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers (op de Engelse website www.bookcrossing.com ).Wil je dan aub bij je aanmelding als nieuw lid bij Referring Members mijn naam (Anneleis) opgeven? Dan weet ik dat het door mij geregistreerde boek een nieuw lid heeft gemaakt !

Je kunt het boek na lezing vrijgeven op de manier zoals jij dat wilt, ergens neerleggen in een openbare gelegenheid, cadeau geven aan een kennis, er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk anders ook eens naar de Nederlandse website www.bookcrossing.nl, daar staan veel leuke tips en wetenswaardigheden.

Veel plezier met het boek.
AnneleisAre you sure you want to delete this item? It cannot be undone.