Ο χρόνος με τη Ρόζι

Registered by panost of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 12/11/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by panost from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Wednesday, December 11, 2013
Ένας πανεπιστημιακός γιατρός αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Την τελευταία νύχτα της ζωής του επιθυμεί να την περάσει με μια νεαρή πόρνη. Μοναδική προϋπόθεση, το κορίτσι να λέγεται Ρόζι, το όνομα του παιδικού και μεγάλου έρωτα της ζωής του.

Τι τον οδηγεί στη μοιραία απόφαση; Πόσο ανατρεπτική μπορεί να αποβεί η περιπέτεια της τελευταίας στιγμής;

Μια διαφορετική ματιά στην παθολογική φυσιολογία του έρωτα και στην αποδυνάμωση των ονείρων.
Από την Αθήνα του χτες και του σήμερα στην Μπανγκόκ του ερωτικού τουρισμού. Από τα προσφυγικά του Ποδονίφτη στις μεζονέτες της Εκάλης. Μνήμες από την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, τον Ανένδοτο, τη γενιά του Πολυτεχνείου, τα φεστιβάλ των Νεολαιών. Το ανεκπλήρωτο των επιδιώξεων, η άρνηση, η ανάγκη για αλλαγή πλεύσης. Ένας ταλαντούχος μουσικός σπάει την μπαγκέτα του. Θα πετύχει ως γιατρός, μα παρά τις ειδικές γνώσεις του γύρω από την ερωτική πράξη συνειδητοποιεί την άγνοιά του για τον ίδιο τον έρωτα.

Έφτασα μέχρι τη σελίδα 210 και σταματώ εδώ, δυστυχώς. Δεν μπορώ να καταλάβω πού το πάει ο συγγραφέας. Είναι πολύύύ αργό, πολύ φλύαρο και κουραστικό. Το γράψιμο είναι καλό, αναπαριστά ωραία τα γεγονότα και τις εποχές και τα ονόματα και τα ιστορικά γεγονότα μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή, δεν ελλείπει καλολογικών στοιχείων και αρετών όμως δεν βρίσκω τι θέλει να πει ο συγγραφέας και ουσιαστικά ξεφυσώ με κάθε σελίδα. Το βιβλίο σίγουρα θα βρει τους αναγνώστες του αλλά εμένα με έχασε περίπου στη μέση.

Meet up!

Journal Entry 3 by valia32 at Ilioupoli - Ηλιούπολη, Attica Greece on Sunday, February 16, 2014
απο τη συναντηση στη βυνη

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.