Beertje is blij

by onbekend | Children's Books |
ISBN: 9020686143 Global Overview for this book
Registered by wingAnneleiswing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 9/30/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneleiswing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Monday, September 30, 2013
feesten / Prentenboekje waarin de verschillende festiviteiten zoals bv. jarig zijn, kerstmis, moederdag aan de orde gesteld worden. De tekst is zeer eenvoudig en is op rijm gezet. Ieder onderdeel beslaat twee pagina's. Voor de illustraties zijn de primaire kleuren gebruikt. Het zijn simpele, zwartomlijnde tekeningen, die heel duidelijk zijn. De boekjes zijn voorzien van dikke gekartonneerde geplastificeerde bladzijden en zijn geschikt voor de allerjongsten.

Journal Entry 2 by wingAnneleiswing at Centrum in Hoevelaken, Gelderland Netherlands on Monday, September 30, 2013

Released 7 yrs ago (9/30/2013 UTC) at Centrum in Hoevelaken, Gelderland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, waar het boek daarna naar toe gaat… enz…… meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers (op de Engelse website www.bookcrossing.com ).Wil je dan aub bij je aanmelding als nieuw lid bij Referring Members mijn naam (Anneleis) opgeven? Dan weet ik dat het door mij geregistreerde boek een nieuw lid heeft gemaakt !

Je kunt het boek na lezing vrijgeven op de manier zoals jij dat wilt, ergens neerleggen in een openbare gelegenheid, cadeau geven aan een kennis, er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk anders ook eens naar de Nederlandse website www.bookcrossing.nl, daar staan veel leuke tips en wetenswaardigheden.

Veel plezier met het boek.
Anneleis

Journal Entry 3 by Dorienroest at Hoevelaken, Gelderland Netherlands on Monday, September 30, 2013
Wat een verrassing om een op het speelgoedscootertje van mijn dochter een kadertje te vinden. Feest want mama leest maar wat graag met haar meiden. Weet gaan hier nog even van genieten voor hij weer verder mag reizen.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.