Ιστορίες με καλό τέλος

by Μάρω Βαμβουνάκη | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by BCSkyros2013 of Skyros - Σκύρος, Evia Greece on 9/20/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by BCSkyros2013 from Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Friday, September 20, 2013
Η τρίτη συλλογή διηγημάτων της Μάρως Βαμβουνάκη, αποτελείται από οχτώ ιστορίες, που στο κέντρο τους, ο σημερινός άνθρωπος στέκει περιτυλιγμένος πάντα από τα μπερδεμένα κουβάρια των σχέσεών του: με τον εαυτό του, με τον σύντροφό του, με τους γύρω του.

"Ήθελα πάντα να γράψω κάτι που να λέγεται έτσι και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Μάζεψα οκτώ διηγήματα που σε όλα, ακόμα και στη ζοφερή 'Έρημο', υπάρχει κάτι στο τέλος που θα μπορούσε να θεωρηθεί και καλό. Έτσι νομίζω. Γιατί, στο κάτω-κάτω, ποιός μπορεί στα σίγουρα να πει τι είναι πράγματι 'καλό'; Ακόμα περισσότερο, ποιός μπορεί να ξέρει πότε είναι 'τέλος';" (Μάρω Βαμβουνάκη, στον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλίο, περιλαμβάνει τα διηγήματα: "Καβγάς ή Θα 'θελα να είμαι ο τύπος σου", "Περιστεριώνας", "Έρημος, σε σχήμα τρίγωνο", "Η παρουσία της απουσίας", "Τα γνωστά και τα άγνωστα", "Χειμωνιάτικο απόγευμα, λίγο πριν σκοτεινιάσει", "Μονόπρακτο για ένα τηλέφωνο", και "Ρουμπίνια μέσα στο ρολόι".

Released 8 yrs ago (9/22/2013 UTC) at Δημοτικό θέατρο in Zografou - Ζωγράφου, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Το βιβλιαράκι αυτό απελευθερώθηκε στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Ζωγράφου στην παρουσίαση του πρώτου γραμμένου για το Bookcrossing θεατρικού έργου του Δημήτρη Αλεξίου, "Άσε κάτω το βιβλίο!" από την ομάδα θεάτρου "Ζω" του Δήμου Ζωγράφου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κρασαδάκη. Το έργο γράφτηκε με αφορμή το 8o Θαλασσινό Συνέδριο Bookcrossing της Σκύρου, 28- 30/6/2013 και πρωτοπαρουσιάστηκε σε αυτό.

Image Hosted by ImageShack.us

Ελπίζουμε να απολαύσατε την παράσταση!


~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.