Janken met je honden

by Hans Mast | Pets & Animals | This book has not been rated.
ISBN: 9058210693 Global Overview for this book
Registered by winganichawing of Sittard, Limburg Netherlands on 8/31/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winganichawing from Sittard, Limburg Netherlands on Saturday, September 21, 2013
Paperback - 144 blz.

In dit boek heeft de schrijver twintig jaar sledehond verwoord, de sport die hij ermee bedreef met zowel Siberische husky's als met Alaskan husky's.
Uit liefde voor de werkende sledehond.

*************************************************************************
Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Het boek is nu van jou en je kunt ermee doen wat jezelf wilt, lezen en in je eigen boekenkast zetten, of niet lezen, of weer vrijgeven zodat anderen het ook kunnen lezen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers ( www.bookcrossing.com ).

Veel plezier met het boek.
Anicha

Journal Entry 2 by winganichawing at on Tuesday, September 24, 2013

Released 6 yrs ago (9/25/2013 UTC) at

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Dit boek wordt vrijgelaten in het kader van de septemberuitdaging om zoveel mogelijk boeken vrij te laten met in de titel of in de auteursnaam een dier.

Mijn collectie dierenboeken gaat de vrije wereld in en dit is er een van.
Een andere bookcrosser heeft aangegeven dit boekje wel te willen hebben, dus het gaat per post naar Wibaut in Groningen.

Journal Entry 3 by wibaut at - Ergens in de provincie, Groningen Netherlands on Friday, September 27, 2013
Vaak genoeg zie ik mensen en honden met een step of karretje met luchtbanden trainen, maar veel weet ik niet af van de sledehondensport. Lijkt me interessant dit te lezen.

Released 4 yrs ago (2/20/2015 UTC) at Sociedad Protectora de Animales y Medioambiente in Medina del Campo, Valladolid Spain

WILD RELEASE NOTES:

Izquierda en la cantine de los empleados . Feliz lectura!

Hallo gelukkige vinder!

Gefeliciteerd, je hebt een zwerfboek gevonden!! Hopelijk vind je het een mooi iets. Je kunt het gerust weer ergens achterlaten of aan iemand anders doorgeven. In ieder geval vind ik het fijn dat je even de moeite neemt om op deze site te laten weten waar het boek uithangt! Vind je het concept van Bookcrossing ook leuk, of wil je graag dit boek blijven volgen wanneer je het weer loslaat, meld je dan (gratis) aan bij bookcrossing. Ik zou het fijn vinden als je mijn naam (Wibaut) wilt invullen als Referring Member, zodat ik kan zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden. Je kunt je eventueel anoniem melden.

Er is ook een ondersteunende Nederlandse website(www.bookcrossing.nl) waar je nog meer info kunt vinden, mocht je nog vragen hebben.

Veel leesplezier!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.