Amerikkalainen elegia

by Siri Hustvedt | Literature & Fiction |
ISBN: 9522390410 Global Overview for this book
Registered by wingFlower78wing of Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on 8/27/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingFlower78wing from Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, August 27, 2013
"Sisarukset Erik ja Inga jäljittävät menneisyyden aaveita ja isien salaisuuksia - miljöönä kirjailijoiden ja psykoanalyysin New York. Siri Hustvedtin älykäs romaani viettelee jälleen lukijansa."

Journal Entry 2 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, May 01, 2020
Listasin tämän kirjan vuoden 2020 louhintahaasteeseen, jotta tämä tulee vihdoin luetuksi. Hyllyyni tämä on päätynyt jo paljon ennen aktiivista BC-aikaani.

Nyt luettuani tämän loppuun, tuntuu, että tarina olisi vaatinut ja ansainnut parempaa keskittymiskykyä ja paneutumista kuin mihin tällä hetkellä pystyin. Henkilöitä oli niin paljon, että menin heissä hieman sekaisin, ja juonikin oli niin polveileva, että se hieman häiritsi. Vika on kuitenkin ehkä enemmän lukijan keskittymisessä kuin itse tarinassa. Kirjassa oli kuitenkin monia hienoja ja koskettavia kohtia, joita lukiessa liikutuin.

Tämä kirja sopii Helmet-lukuhaasteeseen kohtaan 43. Kustantamon kirjasarjassa julkaistu kirja, sillä kirja kuuluu Otavan kirjasto -sarjaan.

Journal Entry 3 by wingFlower78wing at Keravan kirjasto in Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, June 06, 2020

Released 4 wks ago (6/6/2020 UTC) at Keravan kirjasto in Kerava, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jää kirjaston vaihtohyllyyn odottelemaan seuraavaa lukijaa. ********************************************************************************
Löysit vapauttamani BookCrossing-kirjan, hienoa! Olisi hauska tietää mistä löysit kirjan, luitko sen tai aiotko lukea. Jos luet kirjan, olisi myös mukava kuulla mitä mieltä olet kirjasta. Sen jälkeen voit jättää kirjan omaan hyllyysi tai antaa sen jatkaa matkaa.

Jos rekisteröidyt BookCrossing-sivustolle, pystyt myös itse seuraamaan tämän kirjan ja muiden rekisteröimiesi ja vapauttamiesi kirjojen matkaa.

Mukavia lukuhetkiä!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.