Murtamaton linnake

by Dan Brown | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingerpaxwing on 8/14/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingerpaxwing on Wednesday, August 14, 2013
Digital Fortress, 1998. Suom. Raimo Salminen. WSOY, 2007. Kovakantinen.
Tämä on Dan Brownin esikoisteos ja järjestyksessä neljäs hänen suomennetuista teoksistaan.


"Entisen työntekijän uhkavaatimus voi kaataa USA:n turvallisuuspalvelun polvilleen. Koodinratkojien kilpajuoksu vie tiedustelutoiminnan kovaan ytimeen.

NSA:n, Yhdysvaltain hallinnon salaperäisimmän viraston, toiminnasta tiedetään hyvin vähän. Sen väitetään pystyvän seuraamaan kaikkea maailman tietoliikennettä, mutta todellista vahvistusta huhuille ei ole saatu. Kansallisen turvallisuuspalvelun aarteisiin kuuluu myös miljardeja maksanut koodinmurtokone TRANSLATR, jonka olemassaolon NSA on kiistänyt.

Salakirjoituskoodien asiantuntija Susan Fletcher johtaa NSA:n kryptologian osastoa. Hänet hälytetään tutkimaan uutta koodia, jonka edessä huipputietokone on täysin voimaton. Murtamattoman koodin tekijäksi tiedetään viraston palveluksesta eronnut työntekijä, joka on esittänyt NSA:lle tiukan uhkavaatimuksen.

Jos siihen ei suostuta, salauskoodi leviää internetin kautta kaikkien käyttöön. Pelin panokset ovat huikeat: murtamaton koodi antaisi rikollisille ja terroristeille mahdollisuuden toimia täysin salassa. NSA:n toiminta kävisi hyödyttömäksi – ja suurvalta olisi hetkessä polvillaan.

Susan tekee kaikkensa löytääkseen koodiin ratkaisun ennen kuin on liian myöhäistä. Samaan aikaan hänen kihlattunsa David Becker jäljittää koodin avainta Espanjasta. Aikaa on vain muutama tunti…

Dan Brownin Murtamaton linnake johdattaa lukijansa nykyaikaisen tiedustelutoiminnan kovaan ytimeen. Vauhdikkaan juonen ohella teos valaisee salaustekniikoista käytävää kilpajuoksua hätkähdyttävällä tavalla."

Journal Entry 2 by wingerpaxwing at Punnitse & Säästä, Hervanta in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, October 11, 2013

Released 5 yrs ago (10/11/2013 UTC) at Punnitse & Säästä, Hervanta in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jää myymälän kirjanvaihtokoriin vähän ennen sulkemisaikaa.bcbc

KIRJAN LÖYTÄJÄLLE


Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi! Ilahdutathan kirjan aiempia lukijoita tekemällä tähän merkinnän, jossa kerrot kirjan löytymisestä.

Mikäli luet kirjan, voit halutessasi tehdä uuden merkinnän ja kertoa, mitä pidit lukemastasi. Jatkossa voit pitää kirjan itselläsi tai antaa sen jatkaa matkaansa.

Jos innostuit bookcrossing-toiminnasta, käväise sivuston yläreunassa rekisteröitymässä jäseneksi. Jäsenyys on ilmaista! Jos haluat jatkossa seurata tämän kirjan kulkua, kirjaudu käyttäjätunnuksillasi sivustolle ja tee BCID-tunnuksen avulla tähän uusi merkintä.


Lukuiloa!


Journal Entry 3 by Appelsiini at Lempäälä, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, October 14, 2013
Yksi Dan Brown parhaillaan kesken ja on se vaan niin koukuttava! Siksipä siis tänään nappasin kirjan mukaan kun kävin tauottelemassa :)

edit 21.10.2018
Kuuntelin tämän äänikirjana, joten tämä kappale saa jatkaa matkaansa.

Journal Entry 4 by Appelsiini at Museokeskus Vapriikki in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, October 21, 2018

Released 9 mos ago (10/21/2018 UTC) at Museokeskus Vapriikki in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Otan kirjan mukaan miittiin.

Journal Entry 5 by Hiirenkorva at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, October 21, 2018
Kirja tarttui mukaani miitistä. Luin sitä jo bussissa kotimatkalla. Vaikuttaa jännittävältä, tulee varmasti luettua nopeasti.

Journal Entry 6 by Hiirenkorva at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, November 05, 2018
Dan Brownin esikoisromaani, joka piti lukijaansa jännityksessä loppuun saakka. Itse en ole mikään tietotekniikan asiantuntija, siittä huolimatta kirja oli todella mielenkiintoinen.

Journal Entry 7 by Hiirenkorva at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, February 12, 2019

Released 5 mos ago (2/12/2019 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Jätän kirjan PikkuPeikko kahvilan kirjahyllyyn.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.