Nokikolarin poika

by Ruth Rendell | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9524596377 Global Overview for this book
Registered by wingkihaanwing of Laihia, Pohjanmaa / Österbotten Finland on 7/17/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingkihaanwing from Laihia, Pohjanmaa / Österbotten Finland on Wednesday, July 17, 2013
Saatu BC-hyllyyn

"Gerald Candless on suuren yleisön ja kritiikin rakastama kirjailija. Candlessin haaveissa ei kuitenkaan ole koskaan siintänyt maine ja kunnia, vaan oma perhe ja omat lapset. Sekin unelma on toteutunut: Candlessin huvilassa meren rannalla näytellään perheidylliä, jonka osallisia ovat kaksi kaunista tytärtä ja isä. Äiti on tässä näytelmässä statisti. Eräänä iltana Candless palaa kotiin kuin aaveen nähneenä ja kuolee parin tunnin kuluttua sydänkohtaukseen. Tyttärien maailma romahtaa. Palvottu isä on poissa. Candlessin kustantaja ottaa tyttäristä vanhempaan yhteyttä ja pyytää tätä kirjoittamaan isänsä elämäkerran. Sarah epäröi hetken, mutta päättää pian jättää yliopisto-opintonsa ja tarttuu tarmokkaasti työhön. Ehkä kirjoittaminen helpottaa surutyötä.

Sarah huomaa, että isän elämästä on miltei mahdotonta kirjoittaa, koska kukaan ei tiedä siitä mitään. Kaikki mitä isä on kertonut, paljastuu huiputukseksi. Gerald Candless ei ollut isän oikea nimi, hänen perhetaustansakin on tuulesta temmattu. Kuka isä oli? Sarah aloittaa salapoliisin työn jonka myötä perheen naiset joutuvat tekemään ankaran matkan myös omaan itseensä. Sarahin löydöt valaisevat oudosti myös vuosikymmenten takaista murhaa Lontoossa. Mikään ei ole sitä miltä näyttää.

Ruth Rendell on Ison-Britannian arvostetuimpia ja suosituimpia kirjailijoita. Rendell on saanut useita dekkaripalkintoja ja muita kunnianosoituksia ansioistaan rikoskirjailijana. Nokikolarin poika on alun perin julkaistu kirjailijanimellä Barbara Vine."

Journal Entry 2 by wingkihaanwing at Laihia, Pohjanmaa / Österbotten Finland on Thursday, August 01, 2019
Jotenkin tarina oli hajanainen ja sekava. Juoni oli ennalta-arvattava, ihan loppukäännettä lukuunottamatta. Kyllähän tämän kesälomalukemisena meni, unohtuu tosin saman tien.

Helmet-lukuhaaste 2019:
19. En pidä kirjan nimestä

Journal Entry 3 by wingkihaanwing at A fellow BookCrosser, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Wednesday, July 01, 2020

Released 1 mo ago (7/1/2020 UTC) at A fellow BookCrosser, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Jännittäviä lukuhetkiä!

Journal Entry 4 by halonhakkaaja at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Sunday, July 05, 2020
Rendellin kirjoista olen pitänyt, kiitos siis tästä!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.