Kunnes vihasi asettuu

by Åsa Larsson | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 7/17/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, July 17, 2013
Silloin oli yhdeksäs lokakuuta. Ilma oli kylmä. Taivas hyvin sininen. Meillä ei ollut aavistustakaan että kuolisimme. Että minä huutaisin suu täynnä vettä. Että meillä oli enää viisi tuntia jäljellä.

Huhtikuussa Tornionjoesta löytyy nuoren tytön ruumis. Isoisoäitinsä luona asunut Wilma ja hänen poikaystävänsä ovat olleet kadoksissa jo kuukausia. Ruumiinavauksessa selviää, että Wilman ruumista on siirretty. Kiirunan poliisit alkavat rikoskomisario Anna-Maria Mellan ja syyttäjä Rebecka Martinssonin johdolla kysellä kylillä nuorten liikkeistä.

Pienessä kyläyhteisössä äärimmäisetkin keinot otetaan käyttöön, jotta menneisyyden salaisuudet säilyisivät salaisuuksina.

Ruotsinkielinen alkuteos: Till dess din vrede upphör (2008)
Suomentanut: Sanna Manninen

Seven-pokkari, 282 s.
Nidotun laitoksen toinen painos, 2009

Saatu ystävältä BC-kirjaksi.

Journal Entry 2 by wingTaryawing at -- Jossain Muoniossa in Muonio, Lappi / Lappland Finland on Tuesday, July 30, 2013

Released 6 yrs ago (8/2/2013 UTC) at -- Jossain Muoniossa in Muonio, Lappi / Lappland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vapautuspaikan "town" lienee vähän suureellista, mutta jonnekin Muonioon kirja kuitenkin vapautuu :) Mukavia lukuhetkiä sen löytäjälle!

Journal Entry 3 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, August 05, 2013
Muonion Megastahan minä tämän sieppasin, kun olen Larssonia ennenkin lukenut. Muonionjoessa käytiin uimassa, ja eikös se laske Tornionjokeen tai jotain?? Ainakin poikkesimme Ruotsin Lapissa rajan takana. Kirja passasi siis varsin hyvin Muonion tunnelmiin. Nyt kotosalla vasta huomasin, että kirja jatkaa Aurinkomyrskyn, Sudentaipaleen ja Mustan polun sarjaa. Ekan olen lukenut, toinen mahtaa olla hyllyssäni, mutta entäs tuo kolmas?? Kääk.

Journal Entry 4 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, September 01, 2018
Kirja oli tällä viikolla mukana Vantaalla matkaluettavana. Kovin paljoa ei tässäkään reissussa ehtinyt lukea, lähinnä lentomatkoilla pikkuisen. Tapasin Vantaalla Taryan, jolle vilautin tätä reppukirjaa. Muistelin myös, että tämä on mahdollisesti tullut minulle Muonion Megassa (jo). Muistin oikein :)

Tykkäsin tästäkin kirjasta, olen lukenut kaikki edeltävät osat. Pidin siitä, miten Wilma esiintyi kirjassa, ja miten tarinassa oli vahvasti mukana sota-ajan historiaa, myös Suomeen liittyvää. Loppuratkaisut hengästyttivät ja pistivät ahmimaan.

Vantaalla Tarya kertoi, ettei yleensä lue dekkareita, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Ehdotan tätä sarjaa myös sinne poikkeuksien listalle. Luulen että pitäisit näiden teemoista sekä sijoittumisesta Ruotsin Lappiin.

Näköjään tämä on viisiosaisen sarjan neljäs osa, viimeinen on Uhrilahja. Ei ole kovinkaan kauan siitä kun ostin sen jostain ja rekkasin. Tekisi mieli ottaa se luettavaksi pian, kun vielä muistan mihin Rebeckan tarina tässä kirjassa jäi.

Journal Entry 5 by Saka74 at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, November 25, 2018
Pitihän sitä dekkarihullun taas yksi uusi tuttavuus ottaa mukaansa. Kiitos kirjasta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.