De Cock en de moord in seance / druk 20

by A.C. Baantjer | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9026101678 Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 7/11/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Thursday, July 11, 2013
Hallo vinder van dit boek!

Wat leuk dat je een kijkje op deze website neemt! Enne...nu dan?

Het zou leuk zijn als:
- je een berichtje achterlaat op de site dat je het boek hebt gevonden, en waar. Dat kan anoniem maar als je lid wordt, kun je de verdere reis van het boek ook gaan volgen en dat is errug leuk.
- daarna zou je het kunnen gaan lezen...
- na lezing eventueel nog iets schrijven over wat je van dit boek vond (en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of wetenschappelijk verantwoord te zijn hoor...)
- en dan: mag het boek de wijde wereld weer in...denk aan: een bushalte, wachtkamer, supermarkt, maar ook een vakantiehuisje, vriendin, buurvrouw...eventueel kun je het in een diepvrieszakje verpakken om het tegen weer en wind te beschermen

trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven. Het gaat erom dat er iemand blij wordt van dit boek!

een fijne dag nog!

Samenvatting

Tijdens de wekelijkse seance in het huis van de blinde Jennifer Jordan, een goed medium, valt een van de aanwezige vrouwen dood van haar stoel. Juist van deze avond had Jennifer Jordan veel verwacht, maar de geesten leken onbereikbaar. Toch voelde ze spanningen in haar nabijheid, het trillen van hartstochten, felle emoties. Er was iets gaande om haar heen...iets dramatisch, lugubers. Is het de vertoornde geest van een gestorvene die wraak heeft genomen of is een van de aanwezigen de moordenaar? Rechercheur De Cock zoekt de moordenaar bij de levenden, want, zegt hij: 'Gestorvenen zijn in de hemel of in de hel en uit beide windstreken heb ik nog nooit een moordenaar zien komen.' Toch constateert hij aan het eind van dit boek:'Er is meer tussen hemel en aarde dan wij vermoeden.'

Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Als tijdens een seance een vrouw wordt vermoord, is het de taak van rechercheur De Cock de dader te ontmaskeren, hetgeen hem tenslotte lukt nadat nog enkele slachtoffers zijn gevallen. Een speurdersroman geschreven naar het geijkte concept: een grote keuze aan verdachten en een aanvankelijk duister motief. Het tempo is nogal traag, waardoor de lezer alle kans krijgt mee te denken, waarbij het tenslotte toch de bedoeling is hem te verrassen als het ware motief uit de doeken wordt gedaan. Geen overmatig spannende, maar wel onderhoudende ontspanningslektuur voor een zeer brede lezerskring. Normale druk.

Journal Entry 2 by harmke at on Thursday, August 22, 2013


Dit boek gekregen van C.C. tijdens een gezellige mini meeting. Dank je wel.

Journal Entry 3 by harmke at Groninger Museum in Groningen, Groningen Netherlands on Tuesday, October 29, 2013

Released 5 yrs ago (10/29/2013 UTC) at Groninger Museum in Groningen, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:


Dit boek is achtergebleven in de holle boom achter het museum.

Journal Entry 4 by Riejanne at on Monday, November 04, 2013
Dit boek was even uit het zicht verdwenen. Ik had het al een poosje in huis.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.