Tæskeholdet banker på

by Jennifer Egan | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by pulcherrima of Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on 7/9/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by pulcherrima from Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on Tuesday, July 09, 2013
Bogen har ligget i reolen lige siden sidste sommer, hvor vi glemte at få den afbestilt i Samlerens Bogklub, mens vi var på ferie. Eftersom jeg har gode læseerfaringer med disse glemte afbestillinger (selvom de er dårlige for økonomien), så så jeg frem til at læse den. Hvorfor jeg ikke har fået den registreret, forstår jeg tilgengæld ikke.
--
Fra bogens bagside:
Sasha arbejder hos stjerneproduceren Bennie Salazar, som efterhånden er grå i toppen og tyr til guldflager i kaffen for at holde potensen oppe. I sin ungdom skyllede han af sted på punkrockens bølge i Californien, men fik grebet fat i et holdepunkt på det helt rigtige tidspunkt, mens de andre fra bandet gik til bunds i coke og koncerter uden publikum. Sasha har kleptomane tilbøjeligheder og et tæt forhold til sin psykiater, og selvom Bennie og Sasha holder af hinanden, kommer de aldrig til at kende hinandens fortid eller fremtid.

Dét gør læseren til gengæld i denne enestående roman, som sprudler af liv og af de uforglemmelige skæbner, der findes i kredsen af venner og familie omkring Bennie og Sasha.
Romanen krydsklipper ubesværet frem og tilbage i tiden og tager os fra San Francisco til Afrika og fra New York til Napoli. Sammen med Bennie og Sasha og deres ekskærester, børn, onkler og ægtefæller listes vi fra den analoge tidsalder og ind i den digitale, alt imens tilværelsens problemer ser ud til at være intakte. Kort sagt, Tæskeholdet banker på er en charmerende, fræk og dybt alvorlig bog om at være ung og blive ældre, uden nødvendigvis at blive klogere.

Journal Entry 2 by pulcherrima at Aarhus N, Århus Amt Denmark on Tuesday, July 09, 2013
Jeg var fuldstændig opslugt af den her bog, som desværre ikke tog mere end et par dage at læse færdig.
Hvert kapitel skifter til en ny person eller tilbage til en af hovedpersonerne Bennie og Sasha i en ny tidsalder. Skiftene fungerer utroligt godt, og selvom nogle af personerne der præsenteres kun får utroligt få sider, så lever jeg mig alligevel fuldt ind i dem, og er ked af at slippe dem når kapitlet er slut. Det betyder at hele bogen er spækket med menneskeliv og de gode og deciderede dårlige beslutninger der får dem til at blive dem de er. Skøn læsning.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.