Verborgen vrucht

by Jeroen Guliker | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingkoekiebakwing of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 7/2/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, July 02, 2013
"Als aangeschoten wild ligt ze voor hem. De sneeuw onder haar hoofd is rood gekleurd. Hij buigt zich voorover en kust haar mond. De lippen van de dood voelen stervenskoud aan.

Max Noordhoff is misdaadverslaggever bij een landelijk ochtendblad. Als zijn huwelijk met Daphne, een gedreven en succesvol advocate, strandt in sleur en ontrouw, stort hij zich vol overgave in het vrijgezellenleven. Het geluk lijkt Max weer toe te lachen als hij de twintig jaar jongere stewardess Anna Elzinga ontmoet. Ondanks het grote leeftijdsverschil worden ze smoorverliefd.

Na vijf fantastische jaren met Anna is Max klaar om nog één keer de gok te wagen, maar uitgerekend op de avond dat hij haar ten huwelijk wil vragen, slaat het noodlot toe en verandert zijn wereld in een hel. Max is vastbesloten om het mysterie dat hem zijn geluk heeft ontnomen te ontrafelen. Tijdens zijn zoektocht naar antwoorden ontdekt hij het ene na het andere verstikkende geheim uit het verleden van zijn naasten. Hij raakt verstrikt in een web van leugens, verlegt zijn grenzen en neemt langzaam afscheid van zijn normen en waarden. Balancerend op de rand van de afgrond leert hij de zelfkant van zijn bestaan kennen. Maar juist aan de rand van de afgrond bloeien de mooiste bloemen. Of toch niet?"

Leest als een trein: spannend, goeie plot, vlotte pen, helemaal goed!

Journal Entry 2 by wingkoekiebakwing at Radboudumc (ziekenhuis) in Nijmegen, Gelderland Netherlands on Friday, March 07, 2014

Released 6 yrs ago (3/7/2014 UTC) at Radboudumc (ziekenhuis) in Nijmegen, Gelderland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Gistermiddag, ergens in het gebouw...

56/365

Journal Entry 3 by 89dukeje at Nijmegen, Gelderland Netherlands on Wednesday, April 02, 2014
Net in begonnen, tot nu toe fijn geschreven.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.