Και πάσης Ελλάδος

by Guillermo Mordillo | Humor | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by mtzam of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 6/3/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by mtzam from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Monday, June 03, 2013
Καταγράφω από την εισαγωγή του βιβλίου:

Θα' ταν παράλογο να περιγράψεις με λόγια το έργο και την προσωπικότητα ενός καλλιτέχνη, όταν η δύναμη και η δηλωμένη φιλοδοξία του είναι να δημιουργήσει ένα χιούμορ που - χωρίς λόγια, χωρίς μετάφραση- μιλάει σε όλον τον κόσμο...
Το χιούμορ του Μορντίλο δεν είναι όμως απλοϊκό, ούτε καν αφελές, όσο ατημέλητες κι αν μοιάζουν οι γραμμές, τα χρώματα και οι ιστορίες του. Είναι αστείο, αλλά και αινιγματικό. Οι φιγούρες του είναι αντικομφορμιστικές. Συνδυάζουν το πιθανό με το απίθανο, το λογικό με το παράλογο, την ψυχρή γνώση με το αίσθημα.

Journal Entry 2 by mtzam at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Monday, June 03, 2013
Το βιβλίο θα απελευθερωθεί στα πλαίσια του παιχνιδιού που διοργανώνει η Skyropoly στο οποίο συμμετέχω με την ομαδάρα μου Μότο Σκούζει. Αυτή την εβδομάδα μαε έφερε το ζάρι στο τετράγωνο Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οπότε θα απελευθερωθεί σε κάποιο μέσο άμεσα.

Released 7 yrs ago (6/3/2013 UTC) at Metro - Syntagma / Σύνταγμα in Athens - Αθήνα, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Απελεθεύρωσα το βιβλίο σε έναν από τους συρμούς του μετρό με κατεύθυνση από Ανθούπολη προς Αγιο Δημήτριο στις επτά παρά τέταρτο ακριβώς καθώς διερχόμασταν από τη στάση Σύνταγμα, στο τελευταίο βαγόνι και συγκεκριμένα σε μια διαφορετική πυροσβεστική φωλιά, σε ένα σημείο με διαφανές πλέξιγκλας που φιλοξενεί πολύ αναπαυτικά θα έλεγα ένα πυροσβεστήρα, σε αντίθεση με πολλούς επιβάτες σε ώρα αιχμής. Το σφήνωσα από κάτω έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να το πάρει χωρίς να νομίζουν οι υπόλοιποι ότι πήρε φωτιά το βαγόνι, αν και δεν έβλεπα και πολύ καλά γιατί θυμήθηκα πως όντας σε ένα συρμό κάποτε έφτανα στις επτά παρα τέταρτο στη Θεσσαλονίκη και άρχισα να βουρκώνω. Σας έχω πει ποτέ πως έχω στη Θεσσαλονίκη έναν πολύ καλό φίλο (μεταξύ άλλων φίλων) που τον ΑΓΑΠΩ; Αγαπημένε επόμενε αναγνώστη, θέλω να ξέρεις άμα βρεις αυτό το βιβλίο πως το αφιερώνω σε αυτόν, γιατί μοιάζει στο Mordillo σε πολλά που τώρα δεν είναι η ώρα να εξηγήσω, πως έχω καιρό να τον δω και στεναχωριέμαι για όλα τα ηλιοβασιλέματα που δε θα δω μαζί του στο Συνέδριο στη Σκύρο, για όλα τα μπουγέλα που δε θα παίξω μαζί του, για όλα τα δώρα που δε θα του στείλω όντας το κρυφό του μανιτού. Αγαπητέ φίλε, θέλω να μάθει όλη η Ελλάδα πως πρώτα είσαι εσύ και μετά όλα τα άλλα, με το χέρι στην καρδιά, είσαι πολύ εξεπσιονέλ.... Αυτά.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.