Είμαι ένας μαλάκας

Registered by mtzam of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 6/3/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by mtzam from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Monday, June 03, 2013
Τίποτα δεν μένει όρθιο μπροστά στο καταπληκτικό χιούμορ του Άλτάν, του μεγαλύτερου σύγχρονου ιταλού γελοιογράφου. Κρατικοί λειτουργοί, κληρικοί, πολιτικάντηδες, οπαδοί καί σώφρονες πολίτες δεν πρέπει να αισθάνονται καθόλου άνετα, απέναντι στο σαρκαστικό του βλέμμα.
Ο Άλτάν έγινε εκφραστής καί σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς πού κορόιδεψε τα πάντα για να μπορέσει να σεβαστεί τον εαυτό της. (Από το οπισθόφυλλο)

Journal Entry 2 by mtzam at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Monday, June 03, 2013
Πόσες φορές το έχω πει και σε όλα τα πρόσωπα και τα γένη.... Πολύ ωραίος ο Altan αλλά και πολύ σαρκαστικός. Με πολλές του ιστορίες βρίσκω πολλές ομοιότητες...
Το βιβλίο θα απελευθερωθεί στα πλαίσια του παιχνιδιού που διοργανώνει η Skyropoly στο οποίο συμμετέχω με την ομαδάρα μου Μότο Σκούζει. Αυτή την εβδομάδα μαε έφερε το ζάρι στο τετράγωνο Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οπότε θα απελευθερωθεί σε κάποιο μέσο άμεσα.

Journal Entry 3 by spiros1314 at Dafni - Δάφνη, Attica Greece on Tuesday, June 04, 2013
Το βρήκα στο μετρό και αρχικά επειδή δεν γνώριζα για το bookcrossing νόμιζα ότι κάποιος το είχε ξεχάσει....άλλα μόλις κατάλαβα τι συμβαίνει ενθουσιάστηκα πάρα πολύ....το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει όλο ακόμα επειδή είμαι φοιτητής και αυτή την περίοδο έχω εξεταστική αλλά μια ματιά που του έριξα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον εξοπλισμένο με μπόλικο χιούμορ...Πάντως έχω σκοπό μόλις το διαβάσω να το αφήσω κάπου ώστε να συνεχιστεί το bookcrossig...Και σκέφτομαι να κλέψω την ιδέα των μέσων μαζικής μεταφοράς, εκτός και αν σκεφτώ κάτι πιο ενδιαφέρον....!

Journal Entry 4 by mtzam at Metro - Omonoia / Ομόνοια in Athens - Αθήνα, Attica Greece on Wednesday, June 05, 2013

Released 7 yrs ago (6/4/2013 UTC) at Metro - Omonoia / Ομόνοια in Athens - Αθήνα, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Απελευθέρωσα το βιβλίο στις αποβάθρες του Μετρό Ομόνοια καθώς περίμενα το τραίνο για Άγιο Δημήτριο. Το άφησα στις κόκκινες μεταλλικές καρέκλες, όπως κατεβαίνεις από τις κυλιόμενες τις δεύτερες στη σειρά, στο τρίτο κάθισμα από το τέλος.
Καθώς απελευθέρωνα, ένα αγόρι προσέγγισε, κοιτούσε το βιβλίο αλλά δεν το πήρε. Του έκανε μάλλον εντύπωση ο τίτλος. Ευελπιστώ να έχω catch.

Σημειώνω πως το βιβλίο απελευθερώθηκε στα πλαίσια του παιχνιδιού που διοργανώνει η Skyropoly, στο οποίο συμμετέχω με την ομαδάρα μου "Μότο Σκούζει". Αυτή την εβδομάδα το ζάρι μας έφερε στο τετράγωνο ΜΜΜ. Απελευθερώνουμε λοιπόν σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Α, μην ξεχνιόμαστε, αφιερωμένο στο zlatkoGR, το μοναδικό μου φίλο!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.