Ο dr Salepi συμβουλεύει

by Τ. Ζαφειριάδης | Humor | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by mtzam of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 6/3/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by mtzam from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Monday, June 03, 2013
Το στριπ " O Dr Salepi συμβουλεύει και αυτήν την εβδομάδα" του Τ. Ζαφειριάδη δημοσιεύτηκε σε εβδομαδιαία βάση στο δωρεάν διανεμόμενο έντυπο "Εξώστης" της Θεσσαλονίκης την περίοδο 2004-2005.
Ο Dr Salepi είναι γιατρός και δίνει απαντήσεις σε όλες τις βασανιστικές απορίες που είχατε ποτέ- χωρίς απαραίτητα να είναι οι σωστές. Είναι απαντήσεις παρ' όλα αυτά. Ειδικά εκείνη για τα φρούτα. Αν ψάχνετε απαντήσεις σε κόμιξς βέβαια, ίσως και να χρειάζεστε γιατρό. Κανονικό γιατρό δηλαδή.

Released 7 yrs ago (6/3/2013 UTC) at Metro - Omonoia / Ομόνοια in Athens - Αθήνα, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Το βιβλίο απελευθερώθηκε στο μετρό Ομόνοια, καθώς κατεβαίνεις από το υπέργειο επίπεδο προς το πρώτο υπόγειο, με κατεύθυνση τον Άγιο Δημήτριο, έχει στις δεύτερες φάτσα κυλιόμενες καθόδου και πριν το τρίτο επίπεδο μια απεικόνιση από κινηματογράφο να το πω, σκηνοθέτη να το πω, σόρυ πήγα αδιάβαστη αλλά θα δείτε τη φώτο. Όπως λοιπόν κατεβαίνουμε τις δεύτερες κυλιόμενες και πάμε να κατέβουμε τις τρίτες υπάρχει ένα "σκοτεινό σημείο" στις κάμερες (χιχιχι, τέλειο μέρος για παράνομα φιλιά..) που είναι η διαγώνιος πίσω από μια μεγάλη κολώνα. Το ακούμπησα στον τοίχο και τράβηξα τις φωτογραφίες καθώς ένα κορίτσι κινούνταν ακριβώς στο ίδιο σκοτεινό σημείο και με κοιτούσε.
Καθώς το απελευθέρωνα θυμήθηκα ένα πολύ καλό μου φίλο εκ Θεσσαλονίκης με τον οποίο, μεταξύ άλλων (φίλων) μοιραστήκαμε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Αχ, και ο Salepi στη Θεσσαλονίκη ζούσε. Αγαπημένε φίλε, με δάκρυα στα μάτια, σε θυμήθηκα και (μισό να φυσήξω μύτη) θυμήθηκα και όλα αυτά τα τριάρια που είχες ρίξει στις προβολές που είδαμε, το μοναδικό σου πεντάρι στους Ντισκοσκώληκες! Θέλω να ξέρεις πως το απελευθέρωσα για σένα και μόνο εσένα (καρδούλα) το μοναδικό μου μανιτού, έναν υπέροχο άνθρωπο. Κλείνει το δακρύβρεχτο και ελπίζω να πιαστεί το βιβλίο για να μάθει και άλλος ένας πόσο πολύ θα ήθελα να παίζεις και εσύ σε αυτό το παιχνίδι, (πως αποφάσισα να παίξω χωρίς να ξέρω αν θα συμμετάσχεις; Πως το έκανα αυτό;)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.