Ο ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ ΒΑΡΛΆΜΗΣ

by Θανάσης Βαλτινός | Literature & Fiction |
ISBN: 978-960-05-14 Global Overview for this book
Registered by Drmakspy of Volos - Βόλος, Magnisia Greece on 5/29/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Drmakspy from Volos - Βόλος, Magnisia Greece on Wednesday, May 29, 2013
Δύο πιστολιές, ακριβώς από πίσω του και αμέσως άλλες δύο θρυμματίζουν τη νύχτα. Ύστερα βήματα που απομακρύνονται τρέχοντας. Η Φιλίτσα ουρλιάζει δείχνοντας τον αποσβολωμένο Μισέλ: "Αυτός με ξέρει". Τα βήματα επιστρέφουν.

Τις δύο και τις άλλες δύο πιστολιές ο Μισέλ δεν τις άκουσε. Η Φιλίτσα εξακολουθούσε να ουρλιάζει υστερικά: "Αυτός με ξέρει".

Ο Μισέλ κρατώντας με τα χέρια την ανοιχτή κοιλιά του κατάφερε να συρθεί, σχεδόν πάνω από τον νεκρό Σαράντη, ως τον πλάτανο. Ακούμπησε στην τραχιά ρίζα του και λίγο πριν το κεφάλι του πέσει δίπλα ξερό, ήρθε η Βιργινία Βαρλάμη και τον φίλησε στο μέτωπο.

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω από ένα δημώδες τραγούδι! Μια Ελλάδα πίσω στον χρόνο... Ένας άνδρας που έγραψε την δική του ιστορία όπως και καταγράφηκε από την ιστορία αν όχι την επίσημη, εκείνη την άλλη, που περνάει από στόμα σε στόμα έχοντας σπάσει σε στίχους...

Released 7 yrs ago (6/3/2013 UTC) at Δημαρχείο Βόλου in Volos - Βόλος, Magnisia Greece

WILD RELEASE NOTES:

Με αυτή την απελευθέρωση το βιβλίο συμμετέχει στο 7ο γύρο του παιχνιδιού Skyropoly, για την ομάδα "Πελαγίσιες τραγιάσκες"! Η ομάδα "Πελαγίσιες τραγιάσκες" βρίσκεται στο τετράγωνο "Δημαρχείο".
Προσπάθησα να δω τον Δήμαρχο και να του δώσω προσωπικά το βιβλίο. Η σύντομη αναμονή στο γραφείο της Γραμματείας του Δημάρχου δεν απέδωσε καρπούς! Ο Δήμαρχος δεν δέχτηκε να με δει και να φωτογραφηθεί με το βιβλίο. Είπε στην γραμματέα του να το αφήσω στην Γραμματεία. Έτσι και έκανα. Της εξήγησα ότι θα πρέπει να το φωτογραφήσω εκεί και το έκανα. Ιδού!
Το παιχνίδι Skyropoly διοργανώνει η Skyropoly2013 για το 8ο ελληνικό συνέδριο bookcrossing ("θαλασσινό")

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!
Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.