ΠΈΝΘΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ

by ΓΙΆΝΝΗΣ ΑΓΓΈΛΟΥ | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9602085169 Global Overview for this book
Registered by Drmakspy of Volos - Βόλος, Magnisia Greece on 5/29/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Drmakspy from Volos - Βόλος, Magnisia Greece on Wednesday, May 29, 2013
Η "Πένθιμη λειτουργία" θα μπορούσε εύλογα να θεωρηθεί σαν ένα μεταμοντέρνο μυθιστόρημα, στο οποίο τα παραδοσιακά στοιχεία του αφηγηματικού λόγου συμβιβάζονται με τα στοιχεία του μοντερνισμού.
Όσο τα υπερβατικά εκτυλίσσονται, μπορούν να χαρακτηριστούν ως κατά φαντασία συμβαίνοντα, αν δεν εξακολουθούν να επιβιώνουν οι κατ' εικασία αλλ' όχι και κατ' απόδειξη πιθανολογίες.
Στην ελληνική μυθολογία αναφέρονται συναφείς αφηγήσεις με πιο σημαντική την "εις τον Άδη κατάβαση του Ορφέα".
Του μυθιστορήματος, ωστόσο, αυτού στόχος δεν είναι η κατάβαση στην επέκεινα μακαριότητα του Θράκα αυτού μύστη για να γίνει ο άγγελος στους ανθρώπους όλων όσων συμβαίνουν εκεί, ούτε κι η επαναφορά της Ευρυδίκης στην εγκόσμια ζωή, αλλά η αναζήτηση κι η συνοίκηση μαζί της απολαμβάνοντας την ευτυχία της αιωνιότητας.

Released 7 yrs ago (6/4/2013 UTC) at Δημαρχείο Βόλου in Volos - Βόλος, Magnisia Greece

WILD RELEASE NOTES:

Με αυτή την απελευθέρωση το βιβλίο συμμετέχει στο 7ο γύρο του παιχνιδιού Skyropoly, για την ομάδα "Πελαγίσιες τραγιάσκες"! Η ομάδα "Πελαγίσιες τραγιάσκες" βρίσκεται στο τετράγωνο "Δημαρχείο".
Το παιχνίδι Skyropoly διοργανώνει η Skyropoly2013 για το 8ο ελληνικό συνέδριο bookcrossing ("θαλασσινό")
Αφήνεται στο σκεπαστό της εισόδου του Δημαρχείου κοντά στην είσοδο στο παράθυρο δεξιά πίσω από το μεγάλο πιθάρι. Περνούν πολλοί από εκεί. Μακάρι να το πιάσει κάποιος που θα το δηλώσει!

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!
Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.