Απόδραση - Εσωτερική ελευθερία - Περιβαλλοντική αρμονία

by Ζωή Τακτικού | Religion & Spirituality | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Drmakspy of Volos - Βόλος, Magnisia Greece on 5/21/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Drmakspy from Volos - Βόλος, Magnisia Greece on Tuesday, May 21, 2013
Η ρύπανση του περιβάλλοντος και η δυσαρμονία των σχέσεών μας είναι αποτέλεσμα του επιπέδου μας
Το επίπεδό μας το χαρακτηρίζει το είδος των αξιών που υπηρετούμε.

Released 7 yrs ago (5/21/2013 UTC) at Κατάστημα Goldbuyers in Volos - Βόλος, Magnisia Greece

WILD RELEASE NOTES:

Το δεύτερο από εμένα για της Πελαγίσιες Τραγιάσκες. Το βιβλίο θα απελευθερωθεί κατά τις 7:00μμ στο κατάστημα Goldbuyers Κ.Καρτάλη 59.

Με αυτή την απελευθέρωση το βιβλίο συμμετέχει στο 5ο γύρο του παιχνιδιού Skyropoly, για την ομάδα "Πελαγίσιες τραγιάσκες"! Η ομάδα "Πελαγίσιες τραγιάσκες" βρίσκεται σε τετράγωνο "Ενεχυροδανειστήριο".

Το παιχνίδι Skyropoly διοργανώνει η Skyropoly2013 για το 8ο ελληνικό συνέδριο bookcrossing ("θαλασσινό")~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.