Προστασία και αξιοποίησις των μικρών μνημείων

by ΝΤΌΡΑ ΚΌΝΣΟΛΑ | Professional & Technical | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Drmakspy of Volos - Βόλος, Magnisia Greece on 5/20/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Drmakspy from Volos - Βόλος, Magnisia Greece on Monday, May 20, 2013
Ένα εξειδικευμένο βιβλίο που κάποιος μπορεί να βρει πάρα πολύ ενδιαφέρον ειδικά αν ασχολείται με αρχαιολογία ή με τα κοινά στον δήμο....

Το πρώτο από εμένα για της Πελαγίσιες Τραγιάσκες. Το βιβλίο λοιπόν, απελευθερώθηκε στις 20/05/2013 κοντά στην πλατεία Ελευθερίας στην βιτρίνα επί της Τ. Οικονομάκη του καταστήματος Gold for money (Ελ. Βενιζέλου - Τ. Οικονομάκη γωνία) στις 20:30 περίπου. Λόγω προβλημάτων στο site δημοσιεύω σήμερα!

Με αυτή την απελευθέρωση το βιβλίο συμμετέχει στο 5ο γύρο του παιχνιδιού Skyropoly, για την ομάδα "Πελαγίσιες τραγιάσκες"! Η ομάδα "Πελαγίσιες τραγιάσκες" βρίσκεται σε τετράγωνο "Ενεχυροδανειστήριο".

Το παιχνίδι Skyropoly διοργανώνει η Skyropoly2013 για το 8ο ελληνικό συνέδριο bookcrossing ("θαλασσινό")~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.