Ληστεία αλά ιταλικά

Registered by mtzam of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 5/17/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by mtzam from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Friday, May 17, 2013
Αντιγράφω από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Εγώ ο Αϊνστάιν του υποκόσμου είμαι νεκρός.

Όταν θα ακούς αυτά, τα τελευταία λόγια μου, τη διαθήκη μου, που γράφω τώρα στο μαγνητόφωνο, κάποιος θα με έχει σκοτώσει. Αλλά η επιθυμία μου είναι να μην πεθάνουν μαζί μου και τα σχέδια που έχω ετοιμάσει για την πιο μεγάλη επιχείρηση...
...Ένας μόνο ηλεκτρονικός εγκέφαλος κατευθύνει την οδική κυκλοφορία προς το Τουρίνο, στη Βόρεια Ιταλία. Εσύ, Τσάρλυ Κρόκερ, χωρίς να γίνεις αντιληπτός, θα προκαλέσεις με μια βλάβη σ' αυτό το ρομπότ τη μεγαλύτερη κυκλοφοριακή ανωμαλία στον κόσμο. Τότε, μαζί με τους άλλους έξι, θα παγιδέψετε το θωρακισμένο όχημα με τη χρηματοαποστολή της "Φίατ". Περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολλάρια θα είναι στα χέρια σας! Και ένας δρόμος ανοιχτός για την Ελβετία...

Η ληστεία της μεγάλης χρηματααποστολής θα είναι ο επιτάφιος για μένα, Τσάρλυ.... Θέλω να με θυμούνται οι μεταγενέστεροι σαν τον μεγαλύτερο γκαγκστερ της εποχής μας. Αν υπήρχε ένα Νόμπελ και για το έγκλημα, θα το έπαιρνα δίχως άλλο. Θα με αναγνώριζαν σαν ιδιοφυϊα, γιατί σχεδίασα τη Ληστεία αλά ιταλικά.

Released 7 yrs ago (5/28/2013 UTC) at Πλατεία Ομονοίας in Athens - Αθήνα, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Άφησα το βιβλίο στο "Hotel Ευρώπη" λίγα μέτρα από την πλατεία Ομονοίας στις 07:30 το πρωί. Το ξενοδοχείο Ευρώπη βρίσκεται στην κάθετη προς την 3ης Σεπτεμβρίου οδό με την ονομασία Σατωβριάνδου, πρώτη κάθετος όπως ανεβαίνουμε από τα Hondos προς την πλατεία Λαυρίου.
Όπως θα μπείτε στον πεζόδρομο, το ξενοδοχείο έχει υπαίθριες καρέκλες για να πιεις καφέ. Μόλις ξεκινάνε οι καρέκλες, έχει ένα πεζούλι πίσω από την πρώτη καρέκλα, με κλειστά ρολά από πίσω. Εκεί άφησα το βιβλίο.

Το βιβλίο συμμετέχει στα πλαίσια του 6ου γύρου του παιχνιδιού που διοργανώνει η Skyropoly, στο οποίο παίρνω μέρος με την ομαδάρα μου "Μότο Σκούζει". Αυτή την εβδομάδα απελευθερώνουμε σε ξενοδοχεία γιατί εκεί μας έφερε το καταραμένο το ζάρι.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.