Το ψέμα

by Ζωρζ Σαρή | Literature & Fiction |
ISBN: 9602936800 Global Overview for this book
Registered by Drmakspy of Volos - Βόλος, Magnisia Greece on 5/15/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Drmakspy from Volos - Βόλος, Magnisia Greece on Wednesday, May 15, 2013
Έτυχε να πέσω επάνω του... Κι αυτό τόσα χρόνια κυκλοφορεί όλους τους γνώρισε εμένα όχι... Έφτασα στα 50 μου σχεδόν για να συναντηθούμε... Άργησε... σχεδόν όσοι με είδαν να το διαβάζω το ίδιο έλεγαν με απορία. " Μα τώρα το διαβάζεις αυτό;;;;!!!" Αλλά το αγάπησα. Το παιδί μέσα μου το αγάπησε περισσότερο. Με συγκίνησε... Το παιδί μέσα μου δάκρυσε... Με γύρισε πίσω. Αχ αυτά τα ταξίδια στον χρόνο τα λατρεύω όσο εκείνα στον χώρο... Χάρηκα για την γνωριμία! Άντε να βρει κανένα πιο μικρό τώρα.

Released 7 yrs ago (5/15/2013 UTC) at Πλατεία Ελευθερίας in Volos - Βόλος, Magnisia Greece

WILD RELEASE NOTES:

Το τρίτο από εμένα για της Πελαγίσιες Τραγιάσκες. Όλες οι βρυσούλες της πόλης δυστυχώς είναι σε αχρηστία! Αυτή λειτουργεί δόξα τω Θεώ και ο χώρος είναι πολυσύχναστος... Ελπίζω να έχω catch μέχρι τα μεσάνυχτα! Τέλος δεν διαθέτω χρόνο πάλι... Στις 08:00μμ έχω μια συνάντηση εκεί κοντά... Είναι η μόνη λύση!... Το βιβλίο λοιπόν, θα απελευθερωθεί γύρω στις 08:00μμ στην γνωστή βρυσούλα της πλατείας στον διαγώνιο διάδρομο προς το περίπτερο απέναντι από τα δικαστήρια...

Με αυτή την απελευθέρωση το βιβλίο συμμετέχει στο 4ο γύρο του παιχνιδιού Skyropoly, για την ομάδα "Πελαγίσιες τραγιάσκες"! Η ομάδα "Πελαγίσιες τραγιάσκες" βρίσκεται σε τετράγωνο "Υδρευση".

Το παιχνίδι Skyropoly διοργανώνει η Skyropoly2013 για το 8ο ελληνικό συνέδριο bookcrossing ("θαλασσινό")

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!
Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.