ΔΊΑΣΤΗΜΆΝΘΡΩΠΟΙ και Ιπτάμενοι Δίσκοι στην ΕΛΛΆΔΑ

by Ρέιμοντ Ντρέικ | Science Fiction & Fantasy | This book has not been rated.
ISBN: - Global Overview for this book
Registered by Drmakspy of Volos - Βόλος, Magnisia Greece on 5/15/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Drmakspy from Volos - Βόλος, Magnisia Greece on Wednesday, May 15, 2013
Ο Γουόλτερ Ρέιμοντ Ντρέικ θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους ερευνητές.

Journal Entry 2 by Drmakspy at Οδός Ερμού in Volos - Βόλος, Magnisia Greece on Monday, May 27, 2013

Released 7 yrs ago (5/27/2013 UTC) at Οδός Ερμού in Volos - Βόλος, Magnisia Greece

WILD RELEASE NOTES:

Γυιός ψιλικατζή είμαι και πονάω βλέποντας ότι το είδος αυτό καταστήματος το οποίο κατ' εξοχήν γέμιζε την Ερμού τώρα έχει σβήσει ουσιαστικά ή έχει μεταλλαχθεί σε "300" αλλά και "μαγαζάκια περίπτερα"... Ένας από τους βασικούς προμηθευτές του πατέρα μου η αποθήκη ΠΑΣΧΆΛΗΣ Ερμού 63. Εκεί η πρώτη απελευθέρωσή μου για τον γύρο αυτό που πέσαμε στα ψιλικατζίδικα πάνω στο κουτάκι της ΔΕΗ δεξιά της εισόδου δίπλα σε ένα κρεμασμένο φόρεμα υπό το άγρυπνο βλέμμα κάποιων καταστηματαρχών από τα γύρω μαγαζιά. Μακάρι να έχω catch ειδικά σε αυτή την κατηγορία!


Με αυτή την απελευθέρωση το βιβλίο συμμετέχει στο 6ο γύρο του παιχνιδιού Skyropoly, για την ομάδα "Πελαγίσιες τραγιάσκες"! Η ομάδα "Πελαγίσιες τραγιάσκες" βρίσκεται στο τετράγωνο "Ψιλικατζίδικο".

Το παιχνίδι Skyropoly διοργανώνει η Skyropoly2013 για το 8ο ελληνικό συνέδριο bookcrossing ("θαλασσινό")

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!
Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.