Mangaraamattu

by Siku | Graphic Novels | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Joika of Kiiminki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 5/12/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Joika from Kiiminki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Sunday, May 12, 2013
Mielenkiintoinen löytö Raahen Kirppikseltä: Mangaraamattu. En ole varsinaisesti mangan ystävä, mutta toki olen lukenut ja tiedän genren hyvinkin. Tämä kuulosti sen verran mielenkiintoiselta, että halusin lukea. Mielestäni tämä toimi aika hyvin. Suhteellisen nopealla lukemisella lukijalle avautuu koko Raamatun kertomusten kirjo. Minua hämmästytti henkilöiden lukumäärä, äkkiseltään menin vähän sekaisin tästä tykityksestä. Myös tapahtumien julmuus realisoitui kuvien välityksellä; se on mielestäni jopa suotavaa, jotta ymmärtäisimme mitä kauheuksia Raamatussa esitellään. Ei se ole lastenkirja. Minulla oli kovin vaikea keskittyä katsomaan piirroksia. Ne ovat hienoja ja ansaitsevat huomiota, mutta olen kai niin vähän lukenut sarjakuvia, että en osaa keskittyä kuviin. Mitenköhän muut lukijat?

Puhekielisyys oli jännä elementti, ei haitannut minua lain.

Journal Entry 2 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, June 07, 2013
Otin tämän Kappelin minimiitistä vapautettavaksi. Kirjahyllystä löytyy oma kappale, jota tosin olen lähinnä vain selaillut tähän mennessä. Ehkä tätä voisi vilkaista vähän paremmin ennen vapautusta. Aikomus kuitenkin on, että jätän tämän Raamattuopistolle seuraavan kerran käydessäni.

Journal Entry 3 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, January 23, 2015
Tämä jäikin vähän pidemmäksi aikaa meille. Aloitin kirjan alusta ja päätin vapauttaa sen luettuani, mutta lukeminen kestikin yllättävän kauan, koska olen mukana niin monessa yllätyspussissa ja haasteessa, että aina tuli jotain ensisijaisempaa luettavaa. Lisäksi minulla on ollut samaan aikaan luettavana välillä kuusikin kirjaa, joten ei ihme, että kesti.

Itse olen aiemmin lukenut sarjakuvista ainakin Asterixia, Aku Ankkaa, Baby Bluesia, Viivi&Wagneria ja Fingerporia, joten joku näppituntuma kuvien lukemisesta on. Raamattu on itselleni ihan tuttu kirja, kerran olen lukenut sen kokonaan läpi ja aika monia osia jopa useampaan kertaan. Raamatun julmuus ei itseäni siten yllätä. Ei tarvitse kuin vähän seurata tiedotusvälineitä, niin huomaa, ettei ihminen niistä ajoista ole paljon paremmaksi tullut. Toisaalta Raamatun kuvaama oikeudenmukainen, mutta armollinen Jumala on monelle jotain niin ristiriitaista, että siihen on vaikea uskoa. Itselleni tämän ymmärtäminen eli Jeesuksen merkityksen kirkastuminen reilu kymmenen vuotta sitten on ollut parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut.

Osallistun tällä Kirjan vuosi 2015-lukuhaasteeseen. En nyt sitten vapautakaan kirjaa villisti, koska olen löytänyt sille muuta käyttöä :). Jatkossa kirjalle voi yrittää löytää uutta lukijaa tästä.

Journal Entry 4 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, February 02, 2015

Released 4 yrs ago (2/2/2015 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Syntymäpäiväonnittelut! :)

Journal Entry 5 by Vinha_E at Kankaanpää, Satakunta Finland on Wednesday, February 11, 2015
Kiitos paljon Minkula! Olen nähnyt jossain, että tällainenkin on olemassa. Hyvä että tämän lukusuunta on länsimainen. En tykkää siitä japanilaisesta tavasta aloittaa toisin päin.

3.3.2015
Sain tämän luettua kokonaan. Tämä onkin hyvä, jos haluaa nopeasti tutustua Raamatun perussanomaan. Jotkut tapahtumat ja henkilöt olivat outoja, koska en ole lukenut Raamattua kokonaan. Aloin lukea Raamattua Päivän eväät -oppaan mukaan tässä yhtenä vuonna. Pidän tämän Manga-Raamatun ainakin jonkin aikaa itellä.

Journal Entry 6 by Vinha_E at Kankaanpää, Satakunta Finland on Friday, August 21, 2015

Released 3 yrs ago (8/21/2015 UTC) at Kankaanpää, Satakunta Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Matkalla postitse seuraavalle lukijalle.

Journal Entry 7 by Alejanda at Pori, Satakunta Finland on Tuesday, August 25, 2015
Kiitos Vinhis! Luen tämän ensin itse ja yritän sitten saada tuon jälkikasvunkin innostumaan.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.