Ihmisen osa

by Kari Hotakainen | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMecuwing of Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on 5/1/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingMecuwing from Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Wednesday, May 01, 2013
Millaista elämää saa 7000 eurolla? Se selviää kirjailijalle, joka ostaa Salme Malmikunnakselta, 80-vuotiaalta entiseltä lankakauppiaalta elämän. Mitä haluaa kertoa se, joka elämänsä myi ja mihin ja käyttää saamansa rahat?

Journal Entry 2 by wingMecuwing at Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Sunday, July 13, 2014

Released 6 yrs ago (7/13/2014 UTC) at Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämän helpommaksi ei vapautus tule: pamina kävi tuomassa toivekirjani ihan kotiin asti, selasi AVL-hyllyni ja löysi sieltä luettavaa. :)

Journal Entry 3 by Pamina_81 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, July 19, 2014
Juu, miehän tämän kirjan Mecun hyllystä löysin käydessäni viemässä kotiin unohtuneen toivekirjan. :) Toimiihan se kuriiri näinkin. Lukea yritän ehtiä ennen kuin menen syksyllä tätä teatteriin katsomaan.

Journal Entry 4 by Pamina_81 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, November 02, 2014
Luettu on jo "kauan sitten" (n. kuukausi sitten), ja teatterissakin on käyty näytelmä katsomassa. Tykkäsin molemmista. :)

Hotakaista en ole aikaisemmin lukenut, ja olen tähän asti suhtautunut hänen tuotantoonsa vähän epäillen, mutta tämä ainakin oli positiivinen yllätys. Ehkäpä uskaltaudun joskus lukemaan jotain muutakin häneltä. :)

Miittiin vien tarjolle.

Journal Entry 5 by Tarna at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, November 03, 2014
Miitissä kiinnitti huomioni ensin kansi, sitten tietysti koko kirja. Hotakaiseen en ole vielä tutustunut; jostain syystä hänen tekstistä eivät ole kiinnostaneet sen vertaa, että olisin tarttunut edes muinoin lahjaksi saamaani Juoksuhaudantiehen. Kiinnostukseni Ihmisen osaa kohtaan kuitenkin heräsi tänä syksynä, kun sattumoisin vilkaisin ruzenan päiväkirjamerkintää, jonka perusteella voi ehkä odottaa vähän toisenlaista Hotakaista. Parempaa, ehkä.
Täytyyhän tämän olla hyvä. Tai sitten kirjasta on otettu poikkeuksellisen pieniä painoksia. Sillä minusta tuntuu melkoisen käsittämättömältä, että suomalainen 2000-luvun romaani ehtii parissa vuodessa jo 12. painokseensa.
Kiitos kun toit kirjan miittin, Pamina!

Journal Entry 6 by Tarna at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, December 26, 2019
Finlandia-palkintoehdokas 2009
Prix Courrier International 2011


Ihmisen osa sekä täytti odotukseni että petti ne. Kirja on hyvin kirjoitettu ja kieli elävää. Laaja henkilögalleria sai minut kuitenkin jotakuinkin sekoamaan ja hajotti lukukokemusta ihan liikaa. Myönnän kirjan ansiot, mutten siltikään suuremmin nauttinut siitä. Hyvä kuitenkin, että sain sen luettua ennen samannimisen elokuvan tämäniltaista tv-esitystä.

Journal Entry 7 by Tarna at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, February 10, 2020

Released 7 mos ago (2/10/2020 UTC) at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kahvilan kirjahyllyssä.
Vapauttamalla tämän kirjan osallistun ainakin pippiksen Talvituristi-haasteeseen. Käyväthän jotkut turistit ostoksilla, ja Ratina nyt on Tamperee uusin ja suurin kauppakeskus ja sitä paitsi lähinnä linja-autoasemaa. Lisähoukuttimena on vielä kirjahylly.

LÖYTÄJÄLLE:

Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi ja tulit vielä vilkaisemaan sen matkapäiväkirjaa!
Tieto siitä, että kirja on hyvissä käsissä, on minulle tärkeä. Siksi pyydän sinua kertomaan, että se on sinulla. Toivon myös, että luettuasi kirjan poikkeat täällä uudestaan ja kirjoitat mietteitäsi lukemastasi. Sinun mielipiteesi kiinnostaa minua. :) Samalla voit myös kertoa mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jää ihmeessä vielä hetkeksi ja tutustu BookCrossingiin. Sivustolla on useita kielivaihtoehtoja, mm. suomi. Kielen voit vaihtaa harmaassa alapalkissa näkyvän lipun oikealla puolella lukevaa tekstiä klikkaamalla.
Jos olet kiinnostunut BookCrossingista, ja haluaisit tutustua siihen suomen kielellä, kurkkaapa myös näiden linkkien taakse:
* suomenkielinen keskustelufoorumi http://www.bookcrossing.com/forum/30
* suomalainen Wikipedia-artikkeli BookCrossingista osoitteessa http://fi.wikipedia.org/wiki/Bookcrossing
Jos harrastuksemme kiinnostaa sinua, liity toki jäseneksi. Olet tervetullut mukaan joukkoomme nyt tai myöhemmin.

LUKUILOA!!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.