Dubbele dreiging

Registered by wingJoanazinhawing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 4/26/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingJoanazinhawing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Friday, April 26, 2013
President Jack Ryan is nog maar net teruggekeerd in het Witte Huis als hij geconfronteerd wordt met een internationale crisis. Een mislukte staatsgreep in de Volksrepubliek China dwingt de Chinese president Wei Zhen Lin om in te stemmen met de expansiepolitiek van generaal Su Ke Quiang. De Zuid-Chinese Zee wordt geclaimd en Chinese troepen worden in opperste paraatheid gebracht voor een invasie van Taiwan.

Journal Entry 2 by wingJoanazinhawing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Friday, April 26, 2013
Ik heb 'Dubbele dreiging' van Tom Clancy op zich met veel plezier gelezen. Het is weer ouderwets genieten met alle bekenden, zoals Jack Ryan sr. en jr., John Clark, Ding en Dominic Caruso, maar op het eind overheerste bij mij toch een beetje de teleurstelling. Nadat ik door het vorige boek 'In het vizier' Tom Clancy had herontdekt, moet ik constateren dat 'Dubbele dreiging' niets meer toevoegt aan het oeuvre van Clancy en zijn co-auteurs. Het is meer van hetzelfde. Dat is niet noodzakelijkerwijs verkeerd; het boek is zeker spannend en er gebeurt weer van alles rondom de ultrageheime organisatie Campus. Tom Clancy heeft wel veel tijd nodig om alle poppetjes op hun plek te krijgen en de vaart in het verhaal te brengen. Dan volgt de ultieme aanval om de vijand op de knieën te krijgen.
Wat ik miste was bezieling; de echte spanning wisten de auteurs niet meer bij mij op te roepen. Een leuke bijkomstigheid is de zeer actuele invalshoek van cybercrime; zeker de laatste weken een hot item door de vele systeemaanvallen op banken en overheidssites.
Conclusie: een dikke voldoende voor Clancy en Greaney maar voor een volgend deel zal ik niet zonder meer naar de winkel rennen.

Journal Entry 3 by wingJoanazinhawing at BC Meeting 2013 in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, June 14, 2013

Released 7 yrs ago (6/30/2013 UTC) at BC Meeting 2013 in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Vrijgelaten tijdens de grootste en gezelligste BC-meeting in Nederland.

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl. Mocht je besluiten lid te worden van bookcrossing, dan zou ik het leuk vinden wanneer je mij, Joanazinha, als referral op zou willen geven.
Veel leesplezier!


Journal Entry 4 by Sjibbie at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Sunday, June 30, 2013
Meegenomen van de strand meeting :). Toegevoegd aan de nog te lezen stapel die nu bijna 2 keer mijn lengte heeft bereikt.

Zo, dat was de tas met boeken. Nu die rugzak eens uit gaan laden ;)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.