Het huis van de zusters

by Charlotte link | Women's Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 4/25/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Thursday, April 25, 2013
Van mijn zus gekregen om te crossen.

NBD|Biblion recensie
Barbara en Ralph, een Duits echtpaar, gaan in Westhill House in Noord-Engeland de kerstdagen doorbrengen met het doel hun vastgelopen huwelijk nieuw leven in te blazen. Door een sneeuwstorm raken ze echter volkomen van de buitenwereld afgesloten. Ter afleiding gaat Barbera het door haar bij toeval gevonden manuscript lezen met het levensverhaal van de vroegere bewoonster. In afwisselende hoofdstukken ontvouwt zich het leven van de huidige bewoners en de geschiedenis van het huis. In het verrassende slot vallen alle stukjes van heden en verleden op hun plaats en kan het boek gesloten worden. Raamvertelling, uitermate boeiend en meeslepend geschreven. Knap gecomponeerd, mooie karaktertekening. De geschiedenis van Engeland in de 20e eeuw is er prachtig in verweven.

Journal Entry 2 by wingjanna2wing at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Wednesday, February 20, 2019

Released 1 mo ago (2/21/2019 UTC) at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 3 by OBCZ-HuisvHilde at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Saturday, February 23, 2019

Dit boek staat sinds donderdag 21 februari in de OBCZ in Hildes Heerlykhyd, het restaurant van Huis van Hilde.


Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, March 12, 2019
Boeiend

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.