Alles over groente en groentegerechten

by C. Ingram | Cooking, Food & Wine |
ISBN: 9059201981 Global Overview for this book
Registered by kaylihi of Apeldoorn, Gelderland Netherlands on 4/13/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by kaylihi from Apeldoorn, Gelderland Netherlands on Saturday, April 13, 2013
We kunnen tegenwoordig kiezen uit een breed scala aan groenten. Vaak zijn er van een bepaalde groente weer verschillende soorten verkrijgbaar. Dit prachtig verzorgde handboek is opgebouwd uit een uitgebreid informatief deel gevolgd door een rijke selectie heerlijke recepten.
Het eerste deel bevat hoofdstukken met informatie over elke groentesoort, van uien en prei tot wortelgroenten, bladgroenten en saladegroenten. U vindt hier echt alles: van overbekend tot exotisch, van champignon tot broodvrucht en van groene paprika tot fleskalebas. Door de fraaie foto's ziet u in één oogopslag hoe een bepaalde groente eruitziet en in de bijbehorende tekst vindt u informatie over het bewaren, schoonmaken en bereiden.
In het tweede deel vindt u recepten met eigentijdse versies van klassiekers, maar ook spannende nieuwe combinaties, zoals Gevulde artisjokken en Roulade met knolselderij en schimmelkaas. De recepten variëren van bijgerechten, zoals Gesmoorde venkel met tomaten, tot stevige hoofdgerechten als Risotto met uipompoen. Of u nu soep, een salade of een hoofdgerecht wilt maken, in dit boek vindt u altijd de geschikte groente.
Recensie(s)

Journal Entry 2 by kaylihi at Ede, Gelderland Netherlands on Saturday, April 13, 2013

Released 7 yrs ago (4/14/2013 UTC) at Ede, Gelderland Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Het boek gaat mee naar de meeting in Ede. Ik ben een kookboekgek,maar bij mij staat dit exemplaar te verstoffen. Dat is niet de bedoeling dus ik hoop dat de volgende persoon,die dit boek in handen krijgt er veel plezier van zal hebben.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.