Τεκμήριο αθωότητας

by Τηλέμαχος Κώτσιας | Literature & Fiction |
ISBN: 9789600435689 Global Overview for this book
Registered by BCSkyros2013 of Skyros - Σκύρος, Evia Greece on 4/3/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by BCSkyros2013 from Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Wednesday, July 03, 2013
Ο καθηγητής Σπύρος Νικολάου, διαπρεπής χειρουργός στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων, διώκεται για χρηματισμό. Ο Αλβανός Αριάν καταγγέλει ότι ο γιατρός τού ζήτησε χρήματα προκειμένου να προγραμματίσει άμεσα την εγχείρηση της πεθεράς του, μιας πικάντικης γυναίκας που ερωτοτροπεί με τους πάντες.

Η υπόθεση παίρνει υπερβολικά μεγάλη δημοσιότητα. Ο γιατρός διασύρεται. Ο γάμος του περνάει σοβαρή κρίση. Οι φιλοδοξίες του να μετατεθεί στην Αθήνα δέχονται ισχυρό πλήγμα. Η καλά τακτοποιημένη ζωή του ανατρέπεται.

Συμφέροντα, παράνομοι έρωτες, ένοχα μυστικά και καταστροφικά πάθη. Το παράλογο και η υποκρισία στις ανθρώπινες σχέσεις.

Journal Entry 2 by karjim at Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Sunday, August 04, 2013
Ένα σύχγρονο ρεαλιστικό μυθιστόρημα για έναν γιατρό που εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο χρηματισμού που του ανατρέπει όλη του τη ζωή. Έχει αρκετά δικαστικά μέσα και κάποια μικρά λάθη, όπως ας πούμε ότι ο κατηγορούμενος στην απολογία του κανονικά δεν εξετάζεται. Κυλάει εύκολα, είναι ενδιαφέρον αλλά να πω την αλήθεια δε με κέρδισαν οι χαρακτήρες. Μου άρεσε σαν εύρημα η "φαρμακομούνα". Επίσης μου άρεσε η σύνδεση μεταξύ Ηπείρου και Αλβανίας ως προς τις μετακινήσεις των ανθρώπων και τις σχέσεις την οποία θεωρώ ρεαλιστική.
Για απελευθέρωση.

Journal Entry 3 by karjim at Bookcrossing Box στο λιμάνι in Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Wednesday, August 21, 2013

Released 7 yrs ago (8/21/2013 UTC) at Bookcrossing Box στο λιμάνι in Skyros - Σκύρος, Evia Greece

WILD RELEASE NOTES:

Στο λιμάνι, στο πλαίσιο της Aegean Regatta 2013, του ιστιοπλοϊκού αγλωνα Αιγαίου που φέτος διεξάγεται και στη Σκύρο!

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!
~~~~~ FOR THE NEXT READER ~~~~~
Welcome to BookCrossing!
Write if you want a short entry about how and where you found this book. You don’t have to register to this site to do so, you can remain anonymous.
Read the book if you wish and then help it continue its trip by leaving it in a public place (a bench, a coffee-shop table, a phone booth etc) for someone to find it the same way you did. You may even give it to a friend to read!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.