Sinä tai sun henkes

by Markku Turunen | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingerpaxwing on 3/6/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingerpaxwing on Wednesday, March 06, 2013
"Asserin, Rainerin ja Aulikin elämä sujuu jotenkin nuljahdellen, kunnes Rainer ryöstää postin. Aulikki tietenkin tietää asiasta, sillä hän on Rainerin rakastajatar. Myös Asser joutuu tapahtumien pyörteisiin, sillä hän on Aulikin aviomies.

Mutta miten käy postinryöstäjän ja hänen apureittensa? Miten käy kolmiodraaman? Kuka tässä elämässä voittaa ja kuka häviää? Markku Turusen romaani on yhtä aikaa koominen ja traaginen, eivätkä sen sankarit ole sankareita sanan tavanomaisessa mielessä. Tämä yllättävä ja monitasoinen rikosromaani ei sekään ole mikään tavanomainen rikosromaani."


Julkaistu: 1988
Kustantaja: Gummerus
Sivumäärä: 182
***

Turusta omalta toivelistaltani ja Metson poistokirjamyynnistä.

Journal Entry 2 by wingerpaxwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, June 23, 2014
Ihan mukavan lukukokemuksen tästä sain, kunhan pääsin vähitellen lukemisen makuun. Turusella näitä veijaritarinoita ja omintakeisia henkilöhahmoja tuntuu riittävän. Mielestäni tämä kirja päihittää vaivatta Turusen Ruudun takaa -romaanin, mutta ei esimerkiksi yllä sympaattisia henkilöitä ja lämpimämpää huumoria sisältävän Tikanpojan tasolle.

Journal Entry 3 by wingerpaxwing at At a meet-up, a fellow bookcrosser -- Controlled Releases on Wednesday, June 25, 2014

Released 4 yrs ago (6/25/2014 UTC) at At a meet-up, a fellow bookcrosser -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tarjoan tätä miitissä lukutuolille, jonka ehtymättömistä kirjavirroista olen saanut nauttia. Resuinen poistokirja - melkoinen kiitos... :) Jos lukutuoli on tämän jo lukenut, niin Turusen tuotannosta ainakin joskus pitänyt Tarna saattaa käväistä pikaisesti paikalla, joten kirja saattaisi saada lukijan näinkin. Hyvää kesää seuraavalle lukijalle! (Lopun kysymys on sitten ruzenalta apinoitu.)

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, June 25, 2014
Kiitokset kiitoksista, erpax, Turunen oli ihana yllätys! En ole saanut aikaiseksi lisätä tämän kirjailijan kirjoja toivelistalleni, vaikka olen niistä kiinnostunut. Lukupinoon, odotukset korkealla tämän suhteen :)

Journal Entry 5 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, March 05, 2016
Aika erityyppinen tarina kuin mikä on mielikuva niistä aiemmin lukemistani Turusista. Nopealukuinen juttu, joka ei sykäyttänyt muuten kuin sen suhteen, että nainen osoittautui miehiä niin paljon ovelammaksi :) Tikanpoika jää lukemistani Turusista suosikikseni ainakin toistaiseksi.

Released 3 yrs ago (3/8/2016 UTC) at Pääkirjasto Metso, vaihtohylly/ book swap in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tämä Kuukausivapautukset 2016 -haasteeseen sopiva kirja ei löytänyt lukijaa illan BC-tapaamisesta, joten vapautin lähtiessä Metson ala-aulan kirjanvaihtokärryyn.

KTMC 2016 # 18

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraava linkki voi olla avuksesi:

http://www.bookcrossing.com/forum/30 (suomenkielinen keskustelufoorumi)

BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta valikosta.


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.