Οι Θεοί Διψούν

by Ανατόλ Φρανς | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by markan of Chania - Χανιά, Chania Greece on 3/3/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by markan from Chania - Χανιά, Chania Greece on Sunday, March 03, 2013
Από το ίντερνετ:
Ο Εβαρίστ Γκαμελέν, φτωχός νεαρός ζωγράφος, ιδεολόγος και με ευγενή αισθήματα, διορίζεται ένορκος στο επαναστατικό δικαστήριο. Διψά για δικαιοσύνη και ως φανατικός Ιακωβίνος και οπαδός του Μαρά και του Ροβεσπιέρου υπερασπίζεται την εξόντωση όσων προδίδουν τα ιδανικά της Γαλλικής Επανάστασης. Βρισκόμαστε στην περίοδο της Τρομοκρατίας και ο Εβαρίστ Γκαμελέν, στην αρχή διστακτικά και στη συνέχεια χωρίς αμφιβολίες ή αναστολές, αποφαίνεται επί παντός και καταδικάζει αθρόα τους εχθρούς της Επανάστασης, τους αμφισβητίες, τους ηθικά επιλήψιμους, ακόμη και στους ερωτικούς του αντίζηλους σε θάνατο στη λαιμητόμο. Μεταξύ αυτών και τον καλό φίλο του Μπροτό, διανοούμενο πρώην αριστοκράτη, και άλλα αγαπητά πρόσωπα, που η δίνη των γεγονότων ανατρέπει την ταπεινή καθημερινότητα τους κι εξυφαίνει την τραγική τους μοίρα.

Released 7 yrs ago (3/3/2013 UTC) at Neorio Moro - Νεώριο του Μόρο in Chania - Χανιά, Chania Greece

WILD RELEASE NOTES:

Καλωσήρθες στο BookCrossing!


Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις αυτό το σχόλιο -μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας κλπ) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ.
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ότι χρειάζεσαι να ξέρεις για το BookCrossing. Επίσης, ρίξε και μια ματιά στον Ταξιδιωτικό οδηγό BookCrossing του a1pha, για να σου λυθούν οι απορίες!


Καλό διάβασμα! :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.