Jääkylmä

by Tess Gerritsen | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingChaniawing of Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on 2/21/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingChaniawing from Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Thursday, February 21, 2013
"Tess Gerritsenin dekkari Jääkylmä kertoo kuolinsyytutkija Maura Islesin ja hänen ystäviensä epäonnistuneesta retkestä, joka vastoin suunnitelmia päättyy lumikinosten saartamaan kylään keskelle ei-mitään. Kylän asukkaita ei näy missään, mutta pöydille jääneet ateriat ja hylätyt lemmikkieläimet viittaavat siihen, että kaikki ei ole kunnossa. Mauran ystävä ja työtoveri Jane Rizzolli alkaa huolestua, kun Maurasta ei kuulu mitään moneen päivään ja matkustaa Wyomingiin etsimään häntä apujoukkojen kanssa. He seuraavat hengitystä pidätellen etsintöjä, peläten löytävänsä Maura kuolleena, mutta löytävätkin samalla jotain muuta."

Journal Entry 2 by wingChaniawing at Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Saturday, February 23, 2013
Jännittävä! Tapahtuukohan muille niin kuin minulle, että kun luen jotain dekkarisarjaa, jossain vaiheessa se jännittävä tarina ei olekaan enää niin tärkeä kuin päähenkilöiden yksityiselämä? Ainakin Gerritseneissä on käynyt jo niin (ja monissa muissa sarjoissa)... mutta siis kuitenkin tarinakin oli hyvä!

Journal Entry 3 by wingChaniawing at Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Wednesday, March 13, 2013
Taavinalle BC-miitissä.

Journal Entry 4 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, March 16, 2013
Kokkolan miitistä, kiitos!

Journal Entry 5 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Friday, July 07, 2017
Olipa jännä tarina. Heh, koska luin tämän kesällä en päässyt tarkistamaan onko ikkunani alla lumessa kenekään jälkiä :) Ja onneksi en ollut aivan yksin kotona vaan seuranani on herkkähaukkuinen koira.
Kirjassa käytettiin synnyttämättömästä naisesta sanaa nullipara, joka on minulle outo (vaikka tunnen alaa jkv). Googletin ja kyllä tällainen sana on - en vain ole kuullut sitä käytettävän. Ensisynnyttjä sen sijaan on gipo, joka tulee siitä neuvolakortistakin tutusta merkinnästä G1P0, eka raskaus ja nolla synnytystä. Nullipara on siis P0, raskauksia on voinut olla.
Kirja on hyvin kirjoitettua ja tarina etenee ripeästi, koko ajan tapahtuu jotakin. Tätä oli helppo lukea kun oma mieli myllersi ja olo oli kurja. Tämä kirja sai helposti ajatukset muualle.
Minuun iski myös into lukea lisää Gerritseniä ja ekaksi löysin kätköistäni kaksi tätä vanhempaa joissa Janella ei vielä ole lasta. Aloittelen lukemaan Kaksoisolentoa.
Jaksoinpa tarinoida pitkästi yhdellä kädellä kirjoitellen :)

Journal Entry 6 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, August 19, 2017

Released 3 yrs ago (8/18/2017 UTC) at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Työpaikan kahvihuoneeseen tarjolle.

edit. toin pois 27.9.17 ja tarjolle Valveen miittiin Ouluun 11.11.17

Journal Entry 7 by keksimonsteri at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, November 13, 2017
Kiitos kirjasta! Valitsin tämän miitissä, koska en lukenut pitkään aikaan dekkareita, ja koska kirjasarjaan löyhästi (?) perustuva TV-sarja Rizzoli & Isles on ollut aikomus aloittaa joskus.

Saa nyt nähdä että tuleeko luettua kirjaa vai katsottua sarjaa ensin...

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.