Ingeniør Andrées luftferd

Follow me...
by Per Olof Sundgren | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Askeladda of Skien, Telemark fylke Norway on 2/20/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Askeladda from Skien, Telemark fylke Norway on Wednesday, June 26, 2013
Denne boka ble registrert som en reisende bok av Askeladda. "Så lenge det fremdeles finnes bøker jeg ikke har lest, er livet verdt å leve", fritt sitert etter Göran Tunstrøm.

Dokumentarisk roman om ballongferden fra Spitsbergen mot Nordpolen i 1897. Så ble lt stille til 1930 da man fant levninger og dagbøker til to av de tre ekspedisjonsmedlemmene. Hva skjedde med den tredje? Sundman lar ham føre pennen i denne prisbelønnede romanen, Nordisk råds litteraturpris 1968.

Journal Entry 2 by Askeladda at Seljord, Telemark fylke Norway on Sunday, July 23, 2017

Released 1 yr ago (7/23/2017 UTC) at Seljord, Telemark fylke Norway

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Boka ble gitt til en bekjent som hadde lyst til å lese den. Boka deltar i utfordringen om å sette fri bøker med en tittel som begynner på I, i løpet av juli. Du kan lese mer om utfordringen på det skandinaviske bokcrossing forumet.

Til deg som finner boka sier jeg: velkommen til bookcrossing!
Takk for at du tok vare på boka!

Skriv gjerne en kommentar JE (journal entry) så vet vi at boka er trygt hos deg. Jeg blir glad om du vil skrive hvor du fant boken. Senere kan du skrive hva du synes om boken når du har lest den.

Slipp den gjerne fri igjen, eller gi den til en venn. Da kan du også skrive hvordan du lar boken reise videre, slik at vi kan følge den på reisen. På det skandinaviske forumet deler vi gleden over bøkenes vandring i verden.

Du kan være anonym om du vil. Eller du kan bli medlem (join). Det er gratis. Din e -post adresse blir ikke oppgitt eller videreformidlet til noen. Du får ikke spam. Som medlem kan du følge boka videre reiserute. Du må gjerne referere til meg, Askeladda, som den som gjorde deg kjent med BC.

Under fanen 'Samfunn' vil du finne bokinteresserte mennesker fra mange land. Det er skandinaviske og internasjonale forum hvor du kan delta i bokpraten. Bookcrossere er generøse, vennlige mennesker, bare prøv!

Håper du vil like boka du har funnet!
Les den, skriv et lite bokslipp notat og la boka reise videre!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.