Hunden

Share & Enjoy!
by Kerstin Ekman | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Askeladda of Skien, Telemark fylke Norway on 2/20/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Askeladda from Skien, Telemark fylke Norway on Monday, April 01, 2013
Denne boka ble registrert som en reisende bok av Askeladda. "Så lenge det fremdeles finnes bøker jeg ikke har lest, er livet verdt å leve", fritt sitert etter Göran Tunstrøm.

Den Norske Bokdatabasens omtale:
Forfatteren har i denne boken fortalt en hunds historie. En liten hund ligger sammenkrøllet med hodet under halen. Han kan ikke erindre. Det er bare et stort hull inni ham, en gnagende følelse, en hunger etter varmen og etter det sterke og lunkne som fyller munnen og etter tispens tak i nakkeskinnet og slikkingen i munnviken hans når hun kommer inn utenfra med fremmede lukter i pelsen.
Forlagets omtale:
Hvor begynner en fortelling? Under en granrot, kanskje. Ja, under en granrot. Der lå det en liten grå en. Han lå sammenkrøpet med snuten under halen. En hund. Men det visste han ikke. Han hadde ikke noe minne. Det var bare et stort hull inni ham, noe som gnog, en hunger etter varmen og det sterke, lunkne som fylte munnen, etter tispens bitt i nakkeskinnet og slikkingen i munnviken når hun kom utenfra med fremmede lukter i pelsen. Hvordan hadde han havnet under granen? Det husker han ikke, og ikke hadde han kunnet fortelle. Men Kerstin Ekman har fortalt hans historie: enkel, sterk og fengslende i hver linje. Kerstin Ekman er en av Nordens store fortellere. Hun debuterte som kriminalforfatter i 1959, men har siden vist et mere samfunnskritisk, språklig fortettet og mytologisk speilende forfatterskap, som alltid tar parti for den umælende, forsvarsløse naturen, og for menneskene som er prisgitt den.

Journal Entry 2 by Askeladda at Skien, Telemark fylke Norway on Monday, June 26, 2017
En fantastisk fortelling om en hund som kommer bort fra eierne sine, overvintrer ute, klarer seg og blir funnet igjen. Alt sett fra hundens ståsted. Dette er vakkert og varsomt. En bok for alle som er glad i dyr og mennesker. Boka fortjener mange lesere!

Journal Entry 3 by Askeladda at Redd dyra in Skien, Telemark fylke Norway on Monday, June 26, 2017

Released 1 yr ago (6/26/2017 UTC) at Redd dyra in Skien, Telemark fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

Til deg som finner boka sier jeg: velkommen til bookcrossing!
Boka settes fri ved Redd dyra i Skien. Den tar del i utfordringen om å sette fri bøker med tittel som begynner på H i løpet av juni. Du kan lese mer om utfordringen på det skandinaviske bookcrossing forumet.

Takk for at du tok vare på boka!

Skriv gjerne en kommentar JE (journal entry) så vet vi at boka er trygt hos deg. Jeg blir glad om du vil skrive hvor du fant boken. Senere kan du skrive hva du synes om boken når du har lest den.

Slipp den gjerne fri igjen, eller gi den til en venn. Da kan du også skrive hvordan du lar boken reise videre, slik at vi kan følge den på reisen. På det skandinaviske forumet deler vi gleden over bøkenes vandring i verden.

Du kan være anonym om du vil. Eller du kan bli medlem (join). Det er gratis. Din e -post adresse blir ikke oppgitt eller videreformidlet til noen. Du får ikke spam. Som medlem kan du følge boka videre reiserute. Du må gjerne referere til meg, Askeladda, som den som gjorde deg kjent med BC.

Under fanen 'Samfunn' vil du finne bokinteresserte mennesker fra mange land. Det er skandinaviske og internasjonale forum hvor du kan delta i bokpraten. Bookcrossere er generøse, vennlige mennesker, bare prøv!

Håper du vil like boka du har funnet!
Les den, skriv et lite bokslipp notat og la boka reise videre!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.