Σεμπάστιαν Νταρκ: Ο πρίγκιπας των εξερευνητών

by Φίλιπ Κάβενεϊ | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: 9789601905198 Global Overview for this book
Registered by aris1 of Nea Smirni - Νέα Σμύρνη, Attica Greece on 2/15/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by aris1 from Nea Smirni - Νέα Σμύρνη, Attica Greece on Saturday, March 02, 2013
[Μια προ-αριθμημένη ετικέτα χρησιμοποιήθηκε για την καταχώρηση αυτού του βιβλίου. Δεν έχουν δωθεί πρόσθετα σχόλια.]

Journal Entry 2 by BCSkyros2013 from Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Saturday, March 02, 2013
Η τριλογία ολοκληρώνεται!
Ο Σεμπάστιαν Νταρκ, ο έφηβος ξωτικάνθρωπος με την παρέα του, τη βουβαλόπη Μαξ που μιλάει και τον μικροσκοπικό αλλά παντοδύναμο πολεμιστή Κορνήλιο, θα περάσουν την πιο δύσκολη δοκιμασία και θα δώσουν την πιο θανατηφόρα μάχη με τους Νυχτόβιους στο δρόμο για την κατάκτηση της Χαμένης Πόλης.

Βαθιά μέσα στην απομακρυσμένη καρδιά της ζούγκλας, ο Σεμπάστιαν με τους αχώριστους φίλους του, αναζητούν μια θρυλική χαμένη πόλη. Καθ΄οδόν, συναντάνε τους Τζίλιθ, μια φυλή πολεμιστών που έχει εμπλακεί σε μια θανατηφόρα πάλη με τους βάρβαρους και ορκισμένους εχθρούς της, τους άγριους Γκόγκραθ. Η άφιξη του ήρωα στο χωριό των Τζίλιθ είναι, όμως, ήδη γραμμένη σε μια αρχαία προφητεία, η οποία λέει ότι ο Άρχοντας των Ξωτικών και οι δύο φίλοι του θα σώσουν για πάντα τη φυλή από την κατάρα των Γκόγκραθ και θα φτάσουν στη Χαμένη Πόλη.

Πρώτα, όμως, η παρέα των πρωταγωνιστών πρέπει να δώσει άγριες μάχες, να κάνει επικίνδυνα ταξίδια, να πολεμήσει άγρια τέρατα και ν' ακούσει μερικά από τα χειρότερα αστεία της ιστορίας.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρέπει να πολεμήσουν τους Νυχτόβιους, τον πιο τρομερό εχθρό που αντιμετώπισαν ποτέ. Έναν εχθρό που δεν μπορούν να σκοτώσουν... επειδή οι Νυχτόβιοι είναι ήδη νεκροί!

Και στο τελευταίο βιβλίο της τριλογίας του, που απευθύνεται σε αναγνώστες από 9 ετών και άνω, ο συγγραφέας Φίλιπ Κάβενεϊ δημιουργεί ένα φανταστικό κόσμο, στον οποίο όμως αποτυπώνονται με χιούμορ καταστάσεις της πραγματικής ζωής. Έντονες στιγμές δράσης και αγωνίας μέσα από μάχες είναι διάσπαρτες σε όλο το βιβλίο. Πνευματώδεις, απολαυστικοί διάλογοι γεμάτοι από το αστείρευτο χιούμορ της παραπονιάρας βουβαλόπης και ένα δυνατό αίσθημα συντροφικότητας συνοδεύουν και αυτή τη φορά τις περιπέτειες του Σεμπάστιαν Νταρκ.

Journal Entry 3 by aris1 from Nea Smirni - Νέα Σμύρνη, Attica Greece on Saturday, March 02, 2013
[Μια προ-αριθμημένη ετικέτα χρησιμοποιήθηκε για την καταχώρηση αυτού του βιβλίου. Δεν έχουν δωθεί πρόσθετα σχόλια.]

Journal Entry 4 by rirou at Vyronas - Βύρωνας, Attica Greece on Tuesday, July 09, 2013
Από τη Σκύρο.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.