Elinkautinen (Takamäki 1-3)

by Jarkko Sipilä | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingBlackDevilwing of Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 2/2/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBlackDevilwing from Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, February 02, 2013
Kolme ensimmäistä Takamäki-romaania yksissä kansissa

Jarkko Sipilän palkittujen poliisiromaanien keskushahmo, rikoskomisario Kari Takamäki on noussut suomalaisten dekkarisankarien kärkikaartiin. Vähäpuheinen rikoskomisario on kokenut rikostutkija ja kunnollinen perheenisä, joka osaa olla kova silloin kun tarvitaan. Poliisityössä Takamäki on valmis pistämään kaikkensa peliin, jotta rikolliset saadaan kiinni. Kolme ensimmäistä Takamäki-romaania ilmestyvät nyt yksissä kansissa näyttävänä yhteisniteenä.

Kosketuslaukaus
Rutiiniratsiassa keskellä Helsinkiä pakettiautosta löytyy ruumis. Kun uhrin henkilöllisyys paljastuu, pääsee helvetti irti: surmattu on eduskunnan pääsihteeri Teuvo Hassinen. Voiko Suomessa tapahtua poliittinen murha?

Tappokäsky
Poliisin kuuntelunauhoille tallentuu ilmiselvä tappokäsky. Mutta kuka on murhaaja ja kenestä on tulossa uhri? Takamäki saa visaisen jutun selvitettäväkseen. Kuinka ratkaista rikos, jota ei ole vielä tapahtunut?

Karu keikka
Takamäen vanha kurssikaveri, sisäministeriön virkamies Juha Grönberg puukotetaan kuoliaaksi. Pian jäljet alkavat johtaa pelottavan korkealle. Voiko Takamäki lopulta luottaa edes omaan tiimiinsä?

-----

pokkari, 832 s.

Journal Entry 2 by wingBlackDevilwing at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, February 02, 2013
Luin tän joskus loppukesästä. Ei nyt mitään erikoista jäänyt mieleen, melko mukavaa ajanvietelukemista. Tietynlainen "vanhahtavuus" näissä ehkä hivenen häiritsee, mut toisaalta -- liian moni nykyajan rikosromaaneista keskittyy liikaa kaikkeen tietotekniseen veivaamiseen ja itse juoni meinaa jäädä vähän sivuosaan kun kirjailija esittää kyberosaamistaan.

Journal Entry 3 by wingBlackDevilwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, February 02, 2013

Released 6 yrs ago (2/3/2013 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Lukutuolille luettavaa toivelistalta. :)

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, February 03, 2013
Kiitos toivelistaylläristä, BD!! Minulla on ollut lukupinossa Takamäki-sarjan kolmas osa, Karu keikka, mutta olen kaivannut kahta ekaa osaa, että saisin luettua järjestyksessä. Nytpä läjähtivät kaikki kolme osaa käsiin kerralla - Karu keikka saa siis jatkaa matkaansa. Pikkuisen ennakkoluuloisesti aion tarttua tähän itselleni vieraaseen dekkaristiin, mutta kokeiltavahan Sipilää on. Sitä paitsi herra lukutuoli ilmaisi kiinnostuksensa tähän kirjan myös. Saattaa viivähtää meillä pidemmän tovin...

EDIT 311218
Olen tarttunut tähän kirjaan lukuisia kertoja kuluneiden vuosien aikana, mutta olen jostain syystä niin ennakkoluuloinen Jarkko Sipilän kirjoja kohtaan, että tämä hautautuu aina muun luettavan alle. Raivaan tilaa hyllyyn ja tarjoan tätä toisille lukijoille.

Journal Entry 5 by winglukutuoliwing at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, January 05, 2019

Released 6 mos ago (1/5/2019 UTC) at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja oli tarjolla vuoden ensimmäisessä Tampereen BC-tapaamisessa, mutta ei löytänyt sieltä lukijaa. Vapautin miitin jälkeen kahvilan kirjahyllyyn.

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraava linkki voi olla avuksesi:

http://www.bookcrossing.com/forum/30 (suomenkielinen keskustelufoorumi)

BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta valikosta.


Journal Entry 6 by Pamina_81 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, March 01, 2019
Kirja oli edelleen kahvilan hyllyssä kun poikkesin kauppareissulla "kahvilla" eli jätskillä. Koska aikaa oli, aloin lukea kirjaa ja pitihän se sitten ottaa mukaan, jotta voin lukea loppuun asti. :)

Journal Entry 7 by Pamina_81 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, March 19, 2019
Oli ihan kiva tuttavuus tämä Takamäki. Ennakko-oletuksia ei ollut, enkä tiennut mitä odottaa, mutta mieli teki lukea loppuun asti (kaikki kolme osaa). Mitään maata järisyttäviä juttuja missään kirjassa ei ollut, mutta sen verran hyviä kumminkin että näitä tulee varmaan joskus tulevaisuudessa luettua lisääkin.

Journal Entry 8 by Pamina_81 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, March 20, 2019

Released 4 mos ago (3/20/2019 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja lähtee työkaverille luettavaksi. Lukuiloa!

Journal Entry 9 by MiBiSo at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, March 20, 2019
Sain työkaverilta luettavaksi��

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.