Icoon

by Frederik Forsyth | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingOBCZVaarderhoogwing of Soest, Utrecht Netherlands on 1/31/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingOBCZVaarderhoogwing from Soest, Utrecht Netherlands on Thursday, January 31, 2013
In Rusland staat een nieuwe Führer op, die de gefrustreerde massa's handig bespeelt. Een onacceptabele ontwikkeling, waarop het Westen terstond reageert. Het Bondgenootschap kiest voort een riskante en sensationele éénmansactie, waarmee deze volksophitser op zijn eigen terrein verslagen zal worden...

Hallo,
Ik ben een zwerfboek op zoek naar een nieuwe lezer. Ben jij dat? Lees me, vertel wat je van me vond (dat kan anoniem en in het Nederlands) en laat me weer vrij! Dat kan overal: in het park, in een winkel, op een bankje, in elke openbare plek die je kunt bedenken.
Wil je weten hoe het verder met me gaat, meld je dan (gratis) aan op www.bookcrossing.com. Veel leesplezier!

Journal Entry 2 by wingJoanazinhawing at Camping De Kriemelberg in Ermelo, Gelderland Netherlands on Friday, May 17, 2013

Released 11 yrs ago (5/18/2013 UTC) at Camping De Kriemelberg in Ermelo, Gelderland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Het boek stond al langere tijd in OBCZ Vaarderhoogt in Soest. Tijd om verder te reizen. Het boek staat nu in de boekenkamer van de camping.

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl. Mocht je besluiten lid te worden van bookcrossing, dan zou ik het leuk vinden wanneer je mij, Joanazinha, als referral op zou willen geven.
Veel leesplezier!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.