Een Tafel Vol Vlinders

by Tim Krabbe | Romance |
ISBN: 9059650848 Global Overview for this book
Registered by wingsmitjeswing of Bilthoven, Utrecht Netherlands on 12/30/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingsmitjeswing from Bilthoven, Utrecht Netherlands on Sunday, December 30, 2012
Dit boek heb ik zelf niet gelezen, dus ik kan je er niks over vertellen. Het is een bijdrage aan Bookcrossing van Books4Life. Hartelijk bedankt!
Kijk een op hun site www.books4life.nl , ze verkopen prachtige boeken voor weinig geld en de opbrengst is voor het goede doel.
Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht kadootje van mij voor jou….

Gefeliciteerd!
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Het zou fijn zijn als je meldt dat het boek veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands. Daarna kan je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je er van vond. Als het boek verder mag reizen, geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter (liefst op een veilige droge plek. Je kunt via de site ook weer melden waar je het boek hebt neergelegd, zodat anderen er naar op zoek kunnen gaan.

Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser . Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (smitjes) wilt invullen als Referring Member, U komt dit vanzelf tegen als U besluit om u aan te melden als nieuwe bookcrosser. Dit is en blijft geheel gratis.
TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat. Ik zou het fijn vinden als je mij (Smitjes) dan opgeeft als referent (= diegene via wie je met bookcrossing hebt kennis gemaakt).


Oh ja, er is ook een Nederlandse website (www.bookcrossing.nl) waar veel van je mogelijke vragen beantwoord kunnen worden

Heel veel leesplezier!

Journal Entry 2 by wingsmitjeswing at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Saturday, January 05, 2013

Released 6 yrs ago (1/6/2013 UTC) at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Met de auto naar de nieuwjaarsmeeting in Amsterdam. Mooie gelegenheid om wat boeken mee te nemen naar jebroer, zodat hij of mijn zwager ze in Amsterdam de vrijheid kunnen geven. Voor de vinder veel leesplezier !

Journal Entry 3 by josdebe at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Wednesday, February 13, 2013
Vanmiddag gevonden (bij Sanquin) en meteen uitgelezen. Prachtig boek, zoals vrijwel alle boeken van Tim Krabbé. Ik ga het nu uitlenen aan een vriendin en haar vragen het ergens neer te leggen (warm en droog en intact). Bedankt, smitjes!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.