Σάββατο βράδυ στην άκρη της πόλης

Registered by karjim of Skyros - Σκύρος, Evia Greece on 12/2/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by karjim from Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Sunday, December 02, 2012
Το "Σάββατο βράδυ στην άκρη της πόλης" είναι ένα μυθιστόρημα για το τι σημαίνει να είσαι νέος στο κέντρο του δυτικού κόσμου -και συγχρόνως στην άκρη του, στις φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης. Η ιστορία εκτυλίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του ΄80, με φόντο τα πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα της δεκαετίας, τα τραγικά και τα ευτράπελα. Στα εφτά χρόνια που περνάνε στις σελίδες αυτού του βιβλίου, οι νέοι ήρωες θα ζήσουν την αληθινή φιλία, θα γνωρίσουν την τρέλα και θα δουν το πρόσωπο του θανάτου, μερικοί θα μεγαλώσουν, μερικοί θα χαθούν για πάντα, κι άλλοι θα γίνουν πολύ-πολύ ευτυχισμένοι όπως πάντα ονειρεύονταν.

Journal Entry 2 by karjim at Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Monday, December 17, 2012
Το παράτησα στη σελίδα 110. Δε με αφορά το θέμα καθόλου και δε με ενδιαφέρει η ζωή μιας φοιτήτριας στη Νέα Υόρκη του 80, το ροκαμπίλυ και τα βαρβιτουρικά. Αρχίζω να απογοητευομαι με τη Σώτη Τριανταφύλλου, ή τουλάχιστον να πιστεύω ότι δεν απευθύνεται σε μένα.

Journal Entry 3 by karjim at Θέατρο Coronet in Pagkrati - Παγκράτι, Attica Greece on Monday, December 17, 2012

Released 8 yrs ago (12/23/2012 UTC) at Θέατρο Coronet in Pagkrati - Παγκράτι, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Χρόνια Πολλά! Ευτυχισμένο το 2013!

Πιστοί στην παράδοση των τελευταίων ετών, οι Αθηναίοι Bookcrossers (βιβλιοαπελευθερωτές) θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και θα μοιράζουν βιβλία το πρωί της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου 2012 στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου.
Δείτε τα βίντεο από προηγούμενα κάλαντα:
του alaleon2011 2010 2009 2008 ~ της meimymei (2008) ~ της MariaKall (2010)

Καλό ταξίδι βιβλίαράκι και Καλή Χρονιά !!

BallyCarols 2010 by karjim
photo © karjim

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος άλλος, όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις.
Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookcrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο ή να πεις απλά μόνο ότι βρήκες το βιβλίο, γράψε στο πεδίο επάνω που ζητά "Enter...BCID" τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go!"
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!
~~~~~ FOR THE NEXT READER ~~~~~
Welcome to BookCrossing!
Write if you want a short entry about how and where you found this book. You don’t have to register to this site to do so, you can remain anonymous.
Read the book if you wish and then help it continue its trip by leaving it in a public place (a bench, a coffee-shop table, a phone booth etc) for someone to find it the same way you did. You may even give it to a friend to read!


Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Saturday, January 26, 2013
το βρήκα στο θέατρο Coronet και το διαβάζω τώρα!

Journal Entry 5 by wingAnonymousFinderwing at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, March 10, 2013
Μόλις το τελείωσα! Στη διάρκεια της ανάγνωσης ένοιωσα αρκετά αυτό που γράφει κάποιος προηγούμενος σχολιαστής: ότι ο τρόπος ζωής που περιγράφει είναι πολύ μακριά από εμένα, και άρα δεν μπορώ να ταυτιστώ και να συμπάσχω με την ηρωίδα του βιβλίου. Όμως συνέχισα να το διαβάζω, απορροφημένη από τον χαρακτήρα και τη ζωή της και δεν το μετάνοιωσα! Τα συναισθήματα που μεταφέρονται και οι ανησυχίες είναι πολύ δυνατά. Οι ανασφάλειες αλλά και η αποφασιστικότητα, το κάθε τέλος και η κάθε αρχή, η δύναμη να συνεχίσεις και το ερώτημα του πόσο σοβαρά χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα αυτά, τελικά μένουν σαν απόηχος, όταν η ανάγνωση έχει τελειώσει. Τα γεγονότα του βιβλίου διαδραματίζονται σε μια μακρινή και διαφορετική χώρα, όμως είναι πολύ πολύ κοντά, αφού η απόσταση δεν έχει να κάνει με τόπο αλλά με καταστάσεις. Θα το αφήσω εκεί που το βρήκα για να το διαβάσουν κι άλλοι (Coronet, οδός Φρύνης, Παγκράτι).

Journal Entry 6 by tzoutzou at Pagkrati - Παγκράτι, Attica Greece on Sunday, April 28, 2013
Το πηρα απο το Coronet,οπου απελευθερωσα ενα βιβλιαρακι απ'εξω και θεωρησα ευκαιρια να παρω κι ενα..Θα συνεχισει συντομα το ταξιδι του...

Released 7 yrs ago (4/30/2013 UTC) at Θέατρο Βράχων in Vyronas - Βύρωνας, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Θα το αφησω στο Θεατρο Βραχων στα πλαισια του παιχνιδιου Skyropoly2013 ,για την ομαδα μου Επιπλεων Λουτσος!!!
GO LOYTSOI GO!!!!

Journal Entry 8 by aaouts at Vyronas - Βύρωνας, Attica Greece on Tuesday, April 30, 2013
Πήγα κατα τις 8:30 το βραδάκι χωρίς πολλές ελπίδες οτι θα είναι εκεί... και όμως ήταν εκεί και με περίμενε.
Αφιερωμένο στην Skyropoly2013!

Θα το αφήσω περίπου στις 21:30 το βράδυ στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ όπου υπάρχει ο πολυχώρος της Τρένο του Ρουφ.

Με την απελευθέρωση αυτή το βιβλίο συμμετέχει στον 4ο γύρο του παιχνιδιού Skyropoly, για την ομάδα "Χαρούμενα σκυλόψαρα" Η ομάδα "Χαρούμενα σκυλόψαρα" βρίσκεται σε τετράγωνο ΜΜΜ - Σταθμός Λαρίσης και κάνει απελευθερώσεις σε ΜΜΜ .

Το παιχνίδι Skyropoly διοργανώνει η Skyropoly2013 για το 8ο ελληνικό συνέδριο bookcrossing ("θαλασσινό")


~~~~~ ~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~ ~~~~~

Καλωσόρισες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος άλλος, όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.