Sukujuhlat

by Håkan Nessner | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingerpaxwing on 11/26/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingerpaxwing on Monday, January 21, 2013
"On joulukuu Kymlingen pikkukaupungissa. Hermanssonin perhe kokoontuu viettämään 105-vuotisjuhlia - isä Karl-Erik täyttää 65 ja vanhin tytär Ebba 40. Mutta mikään ei suju niin kuin on ajateltu. Perheen poika Robert, tosi-tv-sarjassa itsensä munannut julkkis, katoaa iltakävelyllään. Ja seuraavana yönä katoaa Ebban poika Henrik, samalla lailla jälkiä jättämättä.Gunnar Barbarotti saa katoamistapaukset tutkittavakseen. Voiko olla pelkkää sattumaa, että saman perheen kaksi jäsentä katoaa peräkkäisinä iltoina? Barbarottin on päästävä käsiksi ongelmaisen perheen synkimpiin salaisuuksiin.Barbarotti on raikas tuttavuus: kerrankin kunnollinen poliisi, jolla ei ole alkoholiongelmaa eikä taipumusta väkivaltaisuuteen. Vaan on hänelläkin omat kipupisteensä, epäileväinen luonteenlaatu, italialainen isä joka on teillä tietymättömillä ja huolia aiheuttava teinitytär."

Alkuteos: Människa utan hund
Kääntäjä: Saara Villa
Kustantaja: Tammi
Julkaistu: 2011
Sidosasu: Sidottu
Sivumäärä: 510
ISBN: 9513159132
***

Nessnerin tyylistä olen pitänyt, joten kiinnosti tutustua tähän Barbarotti-sarjaan.

Journal Entry 2 by wingerpaxwing at Herrainpäivät in Pori, Satakunta Finland on Tuesday, August 13, 2013

Released 5 yrs ago (8/17/2013 UTC) at Herrainpäivät in Pori, Satakunta Finland

WILD RELEASE NOTES:

Porin BC-kesäpäivien kirjanvaihtopöytään. Jännittäviä lukuhetkiä nappaajalle!

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, August 18, 2013
Tällä kertaa toin vain yhden tamperelaisen vapauttaman kirjan takaisin BC-kesäpäiviltä kotiin, tämän. Yleensähän BC-kirjat palautuvat lähtöpaikkakunnalleen ;) Olen lukenut aiemmin ainakin yhden Nesserin kirjan, josta pidin. Tämä houkutti, koska on näköjään sarjan avausosa.

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, May 25, 2018
Kirjan tiiliskivimäinen ulkomuoto sai minut lykkäämään lukemisen aloittamista kauan, ihan turhaan! Hurjan koukuttava tarina, jossa pääpaino on ihmisten mielenliikkeiden tutkailussa ja keskinäisten suhteiden kuvailussa, ei dekkari ihan perinteisessä mielessä. Valheiden verkko tiivistyi niin mielenkiintoisella tavalla, että kirjaa ei olisi halunnut laskea käsistään. Barbarotti-sarjan kakkososa piti laittaa toivelistalle jo ennen kuin olin saanut tätä aloitusosaa loppuun. Vahva suositus!

Kirja siirtyy piakkoin toivelistahippakirjana Flower78:lle. Erpaxille iso kiitos tästä lukukokemuksesta ja pahoittelut siitä, että kirja majaili luonani näin kauan.

#35 for Reduce Mount TBR 2018 Challenge by Dove-i-Libri

Journal Entry 5 by winglukutuoliwing at a fellow BookCrosser, by hand -- Controlled Releases on Sunday, June 17, 2018

Released 1 yr ago (6/18/2018 UTC) at a fellow BookCrosser, by hand -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivottavasti seuraava lukija innostuu Nesseristä yhtä paljon kuin minä :)

Journal Entry 6 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, June 18, 2018
Kiitokset toivelistakirjasta, lukutuoli! Huomasin tämän olevan Nesserin eri sarjan ensimmäinen kirja (kuin se mitä olen aiemmin lukenut) ja kun vielä luin tästä lukutuolin kommentin ja Dekkariryhmästäkin ylistäviä kommentteja, lisäsin tämän toivelistalleni. Ja tässähän tämä on, kiitokset! Yritän lukea tämän nopeammin kuin sinä, siis ettei siihen mene viittä vuotta. ;) Kiitokset myös minimiitistä, lukutuoli!

Journal Entry 7 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, November 11, 2018
Onnistuin: lukemiseen ei mennyt viittä vuotta vaan sain tämän luettua harvinaisen pian kirjan saamisen jälkeen! :)

Todella hyvä dekkari! Aika pitkään sai lukea ennenkuin "jotain" todella tapahtui, joten taustoitus tapahtumille oli todellakin perusteellinen. En kuitenkaan kokenut kirjan alkuakaan tylsäksi, vaikka vasta myöhemmin kirja muuttui todella jännittäväksi. Loppu menikin sitten melkeinpä sydän tykyttäen, kun jännitin sitä, että onnistuuko Barbarotti selvittämään asioiden todellisen laidan - lukijahan oli tietoinen siitä jo pitkään. Gunnar Barbarotti on sympaattinen poliisihahmo. Tämän sarjan lukemista yksinkertaisesti täytyy jatkaa, ei ole vaihtoehtoja. :)

Journal Entry 8 by wingFlower78wing at Kauppakeskus Redi in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, February 15, 2019

Released 5 mos ago (2/15/2019 UTC) at Kauppakeskus Redi in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja jätetty Olohuoneen kirjanvaihtohyllyyn. ********************************************************************************
Löysit vapauttamani BookCrossing-kirjan, hienoa! Olisi hauska tietää mistä löysit kirjan, luitko sen tai aiotko lukea. Jos luet kirjan, olisi myös mukava kuulla mitä mieltä olet kirjasta. Sen jälkeen voit jättää kirjan omaan hyllyysi tai antaa sen jatkaa matkaa.

Jos rekisteröidyt BookCrossing-sivustolle, pystyt myös itse seuraamaan tämän kirjan ja muiden rekisteröimiesi ja vapauttamiesi kirjojen matkaa.

Mukavia lukuhetkiä!


Journal Entry 9 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, February 16, 2019
Vein tänään aamupäivällä muutaman keskiviikkoillan Dixi-miitistä yli jääneen kirjan Olohuoneen hyllyyn ja bongasin siellä tämän Nesserin :) Toivottavasti ruotsalaisdekkarille löytyy lukija!

Journal Entry 10 by wingerpaxwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, February 27, 2019
Käväisin iltapäivällä Olohuoneessa ja näin ainakin pari sinne jätettyä BC-kirjaa. Kiva, että kirjasta on tykätty, kiitokset ja terkut merkinnän tehneille. :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.