Kummat

Registered by Kemppu of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 11/25/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Kemppu from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, November 25, 2012
Lukiota käyvä Maarit huomaa itsessään jotain outoa, ja muutamien samalla tavalla outojen, mutta keskenään varsin erilaisten nuorten kanssa hän saa huomata, miten paljon ihmiseen voikaan mahtua.
Jo nimensä mukaisesti tämä on kumma nuortenkirja, eikä sittenkään ihan niin kumma. Kukapa ei joskus olisi, varsinkin nuorena, tuntenut itseään erilaiseksi tai ulkopuoliseksi? Kirja on todella hyvä, suosittelen lämpimästi aikuisillekin.

Kirja on ostettu SPR:n Kontista Tampereelta.

Released 9 yrs ago (1/3/2013 UTC) at Pääkirjasto Metso, vaihtohylly/ book swap in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Miittiin tarjolle.

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, January 3, 2013
Huijasin itseäni ottamalla vuoden ekasta BC-miitistä mukaani vain pari ohutta kirjaa sekä yhden sarjakuvan, tämä oli se toinen ohut :) Kiitokset, Kemppu!

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, February 12, 2013
No olipas tämä todellakin kumma kirja! Kirja lähti liikkeelle lupaavasti ja kiinnostavasti, mutta herpaannuin toistuvasti kursivoitujen tekstipätkien kohdalla. Erilaisuuden teemaa käsiteltiin omintakeisella tavalla, mutta huomasin, etten itse ole koskaan kokenut erilaisuutta näin voimaperäisesti - nuoruudessakaan. Vähän liikaa magiikan puolelle lennähdettiin minun makuuni, mutta kiinnostava kirja joka tapauksessa.

Released 9 yrs ago (2/20/2013 UTC) at Sampolan kirjasto (bookcrossing-pöytä) in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:


BC-tapaamisessa oli tänään niin paljon kirjatarjontaa, ettei tämä enää mahtunut kenenkään crossaajan kassiin! Niinpä vapautin kirjan miitin jälkeen kirjaston sisääntuloaulan kirjanvaihtokärryyn. Lukuiloa löytäjälle!

KTMC 2013 # 25

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraavat linkit ovat avuksesi.
Bookcrossingista suomeksi: http://bookcrossingfinland.net/wiki/
Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30Released 5 yrs ago (5/15/2017 UTC) at K-citymarket Linnainmaa in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jätän jonnekin City-Marketin aulaan n. klo 14, eri paikkaan kuin Petomaista rakkautta, jonka vapautan samaan aikaan.

Journal Entry 7 by Kerryblue at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, May 15, 2017
Tästä kirjasta jäi hiukan ristiriitainen olo. Tarinan merkitys ei oikein auennut. Kerronta irtautui välillä pääasiallisesta maailmastaan, mutta toisten tapahtumapaikkojen ja -aikojen merkitystä en oikein ymmärtänyt, ellei koko tarinassa ollut kyse unesta. Siihen suuntaan vihjataan lopussa, ja se selittäisi kaikki tarinan kummallisuudet. Sinänsä hyvä lähestymistapa erilaisuuteen. Annoin kirjalle 8 pistettä, koska sillä on paljon selkeitä ansioita. Henkilöt on selväpiirteisesti tyypitetty, tarina etenee reippaasti, kerronta on sujuvaa. Lauserakenteet ovat aika yksinkertaisia, ja siksi lukeminen on kevyttä. Silti kieli on hersyvää, ja monia ilmauksia jäin hetkeksi maistelemaan. Päätin joka tapauksessa lukea myös Hirven, Peltoniemen edellisen nuortenromskun, joka on palkittu ja ollut myös Finlandia Junior -palkintoehdokkaana.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.