Neiti Etsivä ja kadonneen elokuvan arvoitus

by Carolyn Keene | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: 9513108554 Global Overview for this book
Registered by audotja of Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 11/24/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by audotja from Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, November 24, 2012
Poisto omasta hyllystä. Syntymäpäivälahja veljeltä -97.

Takakannesta:
"Ystävykset Paula, George ja Bess ovat matkustaneet Martha's Vineyardin elokuvajuhlille rentoutumaan ja nauttimaan vanhoista elokuvaharvinaisuuksista. Huviretki muuttaa kuitenkin pian luonnettaan, kun heti avajaisnäytöksessä tapahtuu kummia: illan esitys katkeaa korviahuumaavaan pamahdukseen ennen kuin on kunnolla ehtinyt alkaakaan. Kohta huomataan, että ohjaajasuuruus Joseph Blockin mestariteos on varastettu!
Kadonneen elokuvan ja sen ohjaajan ympärille kietoutuu kutkuttavan jännittävä arvoitus, jonka tutkimuksista Paula ei selviä ilman vaaratilanteita. Joku haluaisi selvästikin leikata Paulan pois kuvasta!"

Journal Entry 2 by audotja at to a fellow bookcrosser, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases on Saturday, December 01, 2012

Released 6 yrs ago (12/1/2012 UTC) at to a fellow bookcrosser, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja jatkoi matkaansa BC-pikkujouluista.

Journal Entry 3 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Wednesday, December 12, 2012
Otin mukaani Oulun pikkujoulumiitistä. Tämä näyttää olevan niin uusi Neiti Etsivä, etten ole tainnut lukea - luin sarjaa jo 80-luvulla.

Journal Entry 4 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Friday, June 22, 2018
Näitä kirjoja ahmin joskus, varmaankin ala-asteen viimeisinä vuosina. Ja ne olivat niin suosittuja, että oli vaikea saada kirjastosta. Jossain vaiheessa pyöräilin kaverin kanssa naapurikuntaan Pattijoelle noin 5 kilometriä, Pattijoen kirjastossa oli Neiti Etsiviä paljon paremmin hyllyssä. Otin siis kirjastokortin naapurikuntaan, jotta sain lainata näitä kirjoja. Sittemmin kunnat yhdistyivät ja pääsen yhdellä kortilla myös tuohon kirjastoon. Ja Outi-kirjaston myötä aika laajan alueen kirjastoihin.
Ei tämä kirja kyllä enää herätä niin suuria tunteita kuin nuorena. Mukavan helppoa jännitystä eikä mitään liian vaarallista. Ratkaisua ja syyllistä oli vaikea arvata.
Tulin googlettaneeksi myös kirjailija Carolyn Keenen, millainen on näin pitkään ja paljon kirjoittanut henkilö?? No eipä hän olekaan oikea henkilö, monet eri tyypit ovat kirjoitelleet keksityn hahmon nimiin :(

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan!

Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa.

Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Tervetuloa suomenkieliselle keskustelufoorumille http://www.bookcrossing.com/forum/30

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.