Pahanilmanlintu

by Camilla Läckberg | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789515021618 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 11/23/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, November 23, 2012
Tämä on jo toinen rekkaamani kappale tätä samaa kirjaa. Tämän yksilön sain ilmaiseksi Eila-maidon kampanjasta saamallani koodilla :)

Takakansi:

"Hän oli Pahanilmanlintu. Hän pudotteli tavaroita jatkuvasti, kaatoi niitä, hajotti paikkoja. Jos hänet päästettäisiin ulkopuoliseen maailmaan, siellä tapahtuisi kamalia asioita. Pahanilmanlinnut eivät pärjänneet siellä. Mutta äiti lausui sanan aina hellästi ja rakastavasti. 'Minun Pahanilmanlintuni', äiti sanoi. 'Minun oma Pahanilmanlintuni.' Äidin rakkaus riitti hänelle. Ja se riitti myös hänen siskolleen. Useimmiten ainakin.

Rauhallisen talven jälkeen Tanumsheden poliisiasemalla alkaa jälleen tapahtua. Samana päivänä kun Patrik Hedströmin uusi Kollega Hanna Kruse aloittaa työt asemalla, tuntematon nainen kuolee auto-onnettomuudessa. Ruumis lemuaa voimakkaasti alkoholilta, ja ensin tapaus kuitataan rattijuopumuksen aiheuttamaksi onnettomuudeksi. Mutta Patrikin vaistot viestittävät muuta. Jokin ei täsmää. Omituisten tapahtumien vyyhdin kiertyessä auki naisen kuolema osoittautuukin murhaksi.

Pian huomataan että murha liittyy kuolemantapauksiin muualla maassa. Patrik ja hänen kollegansa ovat elämänsä haasteen edessä. Liikkuuko seudulla sarjamurhaaja? Mikä yhdistää uhreja? Kun paikkakunnalla kuvattava tv-sarja kohdistaa valtakunnan mediahuomion piskuiseen poliisiasemaan, Patrik alkaa epäillä haukanneensa liian suuren palan."

Ruotsinkielinen alkuteos: Olycksfågeln ( 2006)

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases on Sunday, February 3, 2013

Released 9 yrs ago (2/3/2013 UTC) at Tampere, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

MINKULAn toivelistahaaste innosti kaivelemaan hyllyjen uumenista toivelistakirjoja, tässä yksi niistä. Jatkaa matkaansa uudelle lukijalle iltapäivän BC-tapaamisessa.Journal Entry 3 by Appelsiini at Lempäälä, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, February 3, 2013
Kiitos toivelistakirjasta, jälleen kerran! :)

Journal Entry 4 by Appelsiini at Lempäälä, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, July 29, 2022
Kaivelin tämän kirjan vähän skeptisenä kirjahyllystä, koska Läckbergin edelliset kirjat ovat olleet juoneltaan melko samanlaisia ja ennalta-arvattavia. Nytkin minulla oli omat epäilyni murhaajasta, mutta Läckberg pääsikin yllättämään! Tarinastahan kehkeytyi oikein kelpo murhamysteeri ja pidin yllättävästä lopusta.

Released 1 mo ago (8/6/2022 UTC) at Pukstaavi, suomalaisen kirjan museo in Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Otan kirjan mukaan miittiin.

Journal Entry 6 by wingAnonymousFinderwing at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, August 9, 2022
Kiva idea :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.