Hyvän tytön hautajaiset

by Eeva Tenhunen | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 11/13/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
7 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, November 13, 2012
Olin iloinen, kun löysin tämän, tosin kansipaperittoman, kirjan kierrätyskeskuksesta! Tenhusen kirjoihin olen tutustunut vasta hiljattain, mutta niitä on ollut hauska lukea.
WSOY, toinen painos, 1978.

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, November 28, 2012
Mukavan leppoisa jännäri, viehättävän vanhanaikaista kamaa:) Suomalainen maalaiskylä miljöönä vaikutti aidolle kaikkine pikkukylille tyypillisine henkilöhahmoineen. Ei hassumpaa luettavaa tämäkään Tenhunen.

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at taking to the meet-up, RABCK -- Controlled Releases on Sunday, December 02, 2012

Released 6 yrs ago (12/3/2012 UTC) at taking to the meet-up, RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:Sanatarkkaan-haaste paljasti tämän yllärin jo etukäteen, mutta toivottavasti nautit lukemisesta silti!Journal Entry 4 by wingerpaxwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, December 03, 2012
Juu, tiesin tämän yllätyksen, mutta yllätit sitten parilla muulla kirjalla... Eikä se etukäteen saatu tieto yhtään vähennä tästäkin toivelistakirjasta jo tullutta ja varmasti tulevaakin iloa! Lämpimät kiitokset kirjoista, joita näytin rohmuavan tuomisistasi ihan toivelistani ulkopuoleltakin, sekä hauskasta pikkujouluseurasta, lukutuoli!

Journal Entry 5 by wingerpaxwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, January 02, 2013
Tämäkin Tenhusen dekkaria piti vielä yömyöhäänkin lukea. Henkilöt heräsivät heti kirjan sivuilta eloon, vaikka sen Baggen vetovoimaa en oikein ymmärtänyt. Kyläyhteisö tarjosi herkullisen ympäristön tapahtumille - Piipohjan kyläjuryn valtaa ei tullut mieleenkään epäillä. Vähän jäin kaipaamaan sitä, että sille varsinaiselle risteilyllekin olisi päästy ja Punkaharjun maisemista olisin voinut myös lukea. Loppunäytös oli aika jännä. Oikein viihdyttävä kirja.

Kiitokset taas, lukutuoli! :)

Journal Entry 6 by wingerpaxwing at Wishlist RABCK, a fellow bookcrosser -- Controlled Releases on Thursday, January 03, 2013

Released 6 yrs ago (1/3/2013 UTC) at Wishlist RABCK, a fellow bookcrosser -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja näytti olevan kahdella toivelistalla. Tenhunen lähtee Itellan matkassa ensin kyseisen kirjatoiveen listanneelle. Lukuiloa!

Journal Entry 7 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, January 07, 2013
Oi, mikä yllätys :D! Kiitos paljon, erpax! Olen tämän lukenut joskus ala-asteella (!), taisi olla joku äidinkielen pakollinen luettava. Laitoin tämän toivelistalle, koska ajattelin, että lukukokemus saattaisi olla hieman erilainen nyt aikuisena. Ihan hirveästi en kirjasta muista, murhaajaa en ainakaan, murhatavasta ja motiivista on heikko aavistus. Ei pidä jättää kirjaa hyllyyn pitkäksi aikaa, jos tämä kerran on jollakin muullakin toivelistalla. :)

Journal Entry 8 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, March 24, 2013
Luin kirjan Toivelistakirjojen lukuhaasteeseen ja Aakkoshaasteeseen. Tarina oli sopivan jännittävä. Vähän tosin häiritsi, että kuvittelin tuntevani kuvion ennakkoon. Ei se sitten kuitenkaan ollut ihan sitä, mitä muistelin. Murhatapa oli hyvin muistissa, mutta motiivi ei, murhaajasta puhumattakaan.

Tenhusta voisi lukea enemmänkin. Viimeksi miitissä sitä joku suositteli, kun kysyin vinkkejä sopivan ei-karmaisevista dekkareista. Lukutuolin tavoin minäkin pidin tässä erityisesti vanhanaikaisuudesta, jos nyt vanhanaikaisuudella tarkoitetaan 70-lukua. ;) Kaukana tuntuvat olevan ne ajat, jolloin lähin puhelin ei ollutkaan omassa laukussa vaan lähikadun kulmassa tai maaseudulla parin kilometrin päässä. Muutamia nostalgisia sanoja ja sanontojakin bongasin, sellaisia, joita muistan käytetyn vielä 80- ja 90-luvuilla, mutta joita en ole aikoihin kuullut. Tuli ihan nuoruus mieleen... :D

Kirja on menossa seuraavaksi MiuM:lle toivekirjana.

Journal Entry 9 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, March 25, 2013

Released 5 yrs ago (3/26/2013 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

SmartPostissa Varsinais-Suomeen parin muun kirjan kanssa. :)

Journal Entry 10 by MiuM at Kaarina, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Tuesday, April 02, 2013
Kiitos kirjasta! Päänsarkyisenä urheasti journaloin, mutta sen vuoksi en monisanaisesti.

Journal Entry 11 by MiuM at Kaarina, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Thursday, June 06, 2013
Tarina oli saman oloinen kuin muissakin lukemissani Tenhusen kirjoissa ja sitä oli jouheva lukea. Juoni eteni hyvin ja vasta puolivälissä aloin siirtää epäilyjäni oikeaan henkilöön. Kuten aiemmatkin lukijat ovat todenneet, kirjan olojen vanhanaikaisuus on virkistävää vaihtelua muulle viime aikoina lukemalleni.

Journal Entry 12 by MiuM at Pori, Satakunta Finland on Sunday, July 28, 2013

Released 5 yrs ago (8/17/2013 UTC) at Pori, Satakunta Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Vien kirjan BC-kesäpäivien kirjapöytään.

Journal Entry 13 by Pamina_81 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, August 22, 2013
Porin bookcrossing-kesäpäiviltä nappasin tämän mukaani. Tenhuselta miulla on muutama muukin kirja jo odottamassa lukemista, mutta en ole vielä ehtinut lukemaan kuin yhden, jos oikein muistan. :)

Journal Entry 14 by Pamina_81 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, October 18, 2016
Kirja oli mukana reissulukemisena ja tuli myös luetuksi. Tykkäsin kovasti Tenhusen kirjoitustyylistä, juurikin siitä leppoisuudesta ja maalaisuudesta, jossa muutkin ovat tykänneet.

Saas nähdä kenelle päätyy seuraavaksi. 🙂

Journal Entry 15 by lii5a at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, January 31, 2017
Ainakin yksi Tenhunen on kotona odottamassa. Olen lukenut joitakin Tenhusen kirjoja jo 70-luvulla, mutta nyt löytänyt ne uudestaan.

Journal Entry 16 by lii5a at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, July 09, 2017
Tätä Tenhusta en muista lukeneeni aikaisemmin.
Olihan tässä mukavaa "vanhan ajan" tuntua ja aitoa kyläelämää, mutta en ole järin ihastunut tähän poliisin vaimoon kirjan kertojana - tämähän on ollut ainakin joissakin muissakin Tenhusen kirjoissa, (vai onko jopa kaikissa?).
Ihan lepppoisaa luettavaa.

Journal Entry 17 by lii5a at Museokeskus Vapriikki in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, July 16, 2017

Released 1 yr ago (7/16/2017 UTC) at Museokeskus Vapriikki in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jätän kirjan Vapriikin aulatiloihin. En vielä tiedä tarkkaa paikkaa, mutta luultavasti jonnekin vaatenaulakoiden tai säilytyslokeroiden lähettyville. Yritän ehtiä klo 14 alkavalle esittelykierrokselle ja vapauttaa kirjan ennen sitä.


KIRJAN LÖYTÄJÄLLE:

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, niin apua saat suomenkieliseltä foorumilta: http://www.bookcrossing.com/forum/30

-*-*-*-*
Osallistun tällä kirjalla (ainakin)
Chanian vapautusten vuoden heinäkuun vapautuksiin
http://www.bookcrossing.com/forum/30/543273
Alejandan suomalaiseen lukuhaasteeseen
http://www.bookcrossing.com/forum/30/537572
Keskiksen museo- ja kartanohaasteeseen
http://www.bookcrossing.com/forum/30/541693/


Journal Entry 18 by wingAnonymousFinderwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, July 27, 2017
Kirja löytyi Vapriikista 19.7.17. Ihan mukavaa mökkiluettuvaa. Vähän vanhahtavaa, 60-lukulaista pikku kirkonkylä meininkiä. Luin 80-luvulla Tenhusen Mustat kalat-dekkarin, ja pidin siitä, muistan sen jännittävänä ja miljöö oli mielenkiintoinen (Olavinlinna).

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.