Εξι νύχτες στην Ακρόπολη

Registered by bigchimaira of Larissa / Λάρισα, Larisa Greece on 11/10/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by bigchimaira from Larissa / Λάρισα, Larisa Greece on Saturday, November 10, 2012
"Οι "Έξι νύχτες στην Ακρόπολη", παραδίδονται επιτέλους στην δημοσιότητα, φανερώνοντας μας μιαν ακόμη ανυποψίαστη διάσταση του ποιητή Σεφέρη. Έργο νεανικό και ταυτόχρονα απολύτως ώριμο, ερωτικό μυθιστόρημα και κοινωνικό ντοκουμέντο, γραμμένο με αφήγηση και ημερολογιακές σημειώσεις του κεντρικού προσώπου, του νέου ποιητή Στράτη. Απευθύνεται προπάντων σε νέους αναγνώστες και από αυτούς κυρίως προσδοκάει την καταξίωσή του, ως λογοτέχνημα που αρχίζει την δημόσια ζωή του στην αναγεννημένη Ελλάδα του 1974."

Η αναγγελία έκδοσης του βιβλίου από τις εκδόσεις "Ερμής"
"Το Βήμα", Κυριακή 13 Οκτωβρίου 1974

Σημείωση: Αναπαραγωγή σε μονοτονικό της έκδοσης: "Ερμής", 1998 (Ζ΄ανατύπωση) με διακριτικές επεμβάσεις ως προς τον εκσυγχρονισμό της ορθογραφίας - δεν περιλαμβάνεται το Επίμετρο του Γ.Π. Σαββίδη από την έκδοση που αναπαράχθηκε. Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερ

Journal Entry 2 by bigchimaira at Καφέ - μπαρ "Οινώ" in Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Saturday, January 19, 2013

Released 7 yrs ago (1/20/2013 UTC) at Καφέ - μπαρ "Οινώ" in Skyros - Σκύρος, Evia Greece

WILD RELEASE NOTES:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ:


Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση.
Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.